«Φανταστικά» χαρακτήρισε ο πρίγκιπας Harry τα πρώτα Χριστούγεννα με την Megan Markle

Δείτε το βίντεο

Μετά τη συνέντευξη που πήρε από τον πρόεδρο Ομπάμα, έδωσε και ο ίδιος.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις που αφορούν στον ίδιο και στα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασε με την αρραβωνιαστικιά του, Meghan Markle, στη συνέντευξη που έδωσε στο Radio 4 του BBC.

Αφότου μεταδόθηκε live στον «αέρα» η ανάκριση που έκανε τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο, κάνοντας αυτή τη συνέντευξή του την πρώτη  από τότε που άφησε το Οβάλ Γραφείο, ο 33χρονος γαλαζοαίματος κλήθηκε να μιλήσει και για τον ίδιο στην εκπομπή Today και την παρουσιάστρια της εκπομπής Sarah Montague. 

«Ήταν φανταστικά και πραγματικά το ευχαριστήθηκε», απάντησε όταν ρωτήθηκε για τα πρώτα Χριστούγεννα της Meghan με τη βασιλική οικογένεια. Και συνέχισε: «Περάσαμε τέλεια μαζί με τον αδελφό μου και τη νύφη μου και τα πιτσιρίκια να τρέχουν γύρω γύρω. Τα Χριστούγεννα ήταν φανταστικά», προσθέτοντας ότι «άρεσε πολύ στη βασιλική οικογένεια το γεγονός ότι ήταν μαζί τους στο Σάντριγχαμ».

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν υπήρχαν οικογενειακές παραδόσεις που έπρεπε να εξηγήσουν στη Μέγκαν, εκείνος απάντησε χαριτολογώντας:  «Πολλά, νομίζω ότι έχουμε μία από τις μεγαλύτερες οικογένειες που γνωρίζω και κάθε οικογένεια έχει την πολυπολοκότητά της. Αλλά εκείνη έκανε μία θαυμάσια δουλειά μπαίνοντας σε αυτή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top