Celine Dion: Το "ευχαριστώ" και οι ευχές της μέσω βίντεο

Δείτε το βίντεο

Πολλά από τα κομμάτια της είναι στα γαλλικά, όπως και στα αγγλικά. Έτσι, η Celine Dion αποφάσισε να απευθυνθεί στους θαυμαστές της και στις δύο γλώσσες.

Για το λόγο αυτό, η 49χρονη τραγουδίστρια μαγνητοσκόπησε δύο βίντεο μέσα από τα οποία απευθύνει το ευχαριστώ της, ενώ δίνει και τις ευχές της για τη νέα χρονιά.

«Μια ακόμη χρονιά τελειώνει και για μένα δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν για να σας ευχαριστήσω για την αφοσίωσή σας. Ήρθατε στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσετε την παράστασή μας, ταξιδέψατε στην Ευρώπη για να δείτε την περιοδεία μας το καλοκαίρι που μας πέρασε. Τραγουδήσατε, γελάσατε, χορέψατε μαζί μας. Χωρίς εσάς, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που μας αρέσει να κάνουμε», λέει η ερμηνεύτρια του «My Heart Will Go On».

Και συνεχίζει η τραγουδίστρια από το Κεμπέκ στο βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την αγάπη που μου δίνετε. Σας εύχομαι να περάσετε τις γιορτές με πολλή χαρά και ειρήνη. Συνεχίστε να τραγουδάτε, να γελάτε, να χορεύετε και τα λέμε ξανά το 2018. Σας αγαπώ και σας λέω "εις το επανιδείν"».

 

 

Happy Holidays everyone! - Céline #CélineDion #Christmas #Holidays #NewYear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top