Πασίγνωστη star εξομολογήθηκε τον εθισμό της στα ναρκωτικά

Ο λόγος για την Fergie

Πασίγνωστη star εξομολογήθηκε τον εθισμό της στα ναρκωτικά

Στη ζωή της γνώρισε τις εξαρτήσεις και αποφάσισε να μην το κρατήσει για τον εαυτό της, αλλά να το μοιραστεί με τον κόσμο μέσα από την τελευταία της συνέντευξη στο Βρετανικό iNews.

Ο λόγος για την Fergie που έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη για τη μάχη της με τα ναρκωτικά και τον εθισμό της στην crystal meth.

«Στην χειρότερή μου φάση, βασανιζόμουν από ψυχώσεις και άνοια. Είχα ψευδαισθήσεις σε καθημερινή βάση. Μου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τα χημικά του συγκεκριμένου ναρκωτικού να φύγουν από τον εγκέφαλό μου, ώστε να σταματήσω να βλέπω πράγματα που δεν υπήρχαν», είπε και συνέχισε: «Απλά καθόμουν και έβλεπα στο άκυρο… μία μέλισσα ή έναν λαγό. Το θέμα με τα ναρκωτικά είχε πάρα πολύ πλάκα… μέχρι που σταμάτησε να έχει. Αλλά ξέρεις κάτι; Ευχαριστώ την ημέρα που μου συνέβη αυτό. Γιατί αυτή είναι η δύναμή μου, η πίστη μου, η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο».

Αλλά η πρώην τραγουδίστρια των Black Eyed Peas δε σταμάτησε εκεί: αναφέρθηκε ακόμα και στο ότι αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την εξάρτησή της, προκειμένου να βοηθήσει τον κόσμο. 

Μάλιστα, δηλώσεις έκανε και ο εκπρόσωπος τύπου της με ανακοίνωσή του στο PEOPLE, όπου και σχολίασε ότι σήμερα η Fergie είναι υγιής και χαρούμενη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top