ΔΕΙΤΕ: Τα παρασκήνια από τη γυμνή φωτογράφιση των ελληνίδων celebrities

Γδύθηκαν για καλό σκοπό και στέλνουν το μήνυμα τους κατά του καρκίνου

ΔΕΙΤΕ: Τα παρασκήνια από τη γυμνή φωτογράφιση των ελληνίδων celebrities

Το μήνυμα τους κατά του καρκίνου του μαστού, έστειλαν οι επώνυμες ελληνίδες για ακόμα μια φορά, από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για λογαριασμό του περιοδικού «Life&Style».

Οι ελληνίδες celebrities, γδύθηκαν για καλό σκοπό, ώστε να παρακινήσουν τις ελληνίδες να κάνουν τον τακτικό και απαραίτητο έλεγχο της μαστογραφίας.

Για παράδειγμα, η Κάρμεν Ρουγγέρη, αποκάλυψε πώς η πρόληψη της έσωσε τη ζωή:

«Εγώ εντελώς τυχαία πήγα, και βρέθηκε κάτι πολύ μικρό. Μου είπαν ότι υπάρχει υπόνοια και πως θα πρέπει να το βγάλουμε και να γίνει βιοψία. Ήταν κακό τελικά, αλλά το προλάβαμε και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Ούτε χημειοθεραπείες».

Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, εκμυστηρεύτηκε πως έχει εμμονή με τις μαστογραφίες γιατί «είμαι λίγο επιρρεπής σε ινομυώματα. Και το πρώτο είχε εμφανιστεί στα 15-16».

Το μήνυμα πως πρέπει ν΄αγαπάμε το σώμα μας έστειλε και η Νάντια Μπουλέ:

��Προσπαθούμε να δείξουμε την άνεση και την εξοικείωση που πρέπει κάθε γυναίκα να νιώθει με το σώμα της. Και την αγάπη που πρέπει να δείχνουμε σε αυτό που κουβαλάμε σε όλη μας τη ζωή και κυρίως στο στήθος μας».

Η Κατερίνα Λέχου από την άλλη, είπε πως το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να κάνει τακτικό ckeck-up, κάτι που της πήρε καιρό μέχρι να το συνειδητοποιήσει, μιας και «κανένας δεν θέλει να πηγαίνει στο γιατρό όταν δεν έχει πρόβλημα».

Τέλος, η Δέσποινα Καμπούρη αν και δεν έχει κάνει ακόμα μαστογραφία, αποκάλυψε πως «αυτοεξετάζομαι και πάντα ψάχνομαι. Σε λίγα χρόνια θα κάνω κι εγώ».

Κάντε κλικ στο video και δείτε παρασκήνια από τη φωτογράφιση…



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top