Την επιστροφή του "Λόγω Τιμής" προανήγγειλε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Καλεσμένος ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να λύσει την απορία της παρουσιάστριας, αλλά και μεγάλης μερίδας του κοινού: αναμένουμε την τηλεοπτική επιστροφή της σειράς «Λόγω Τιμής», στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Άλκης Κούρκουλος, Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής, Άννα Δημητρακοπούλου;

«Έχω επιβεβαιώσει ότι πράγματι μας έγινε η πρόταση αν επί της αρχής ενδιαφερόμαστε. Πράγματι όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές είχαμε πει ότι επί της αρχής ενδιαφερόμαστε. Πράγματι η Μιρέλλα Παπαοικονόμου έγραψε το πρώτο ή τα πρώτα επεισόδια. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχω και νομίζω ότι εκεί έχει μείνει το θέμα», είπε ο ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Μάιο η Μιρέλλα Παπαοικονόμου είχε ανεβάσει ολοκληρωμένο το πρώτο επεισόδιο της σειράς Λόγω τιμής, σύμφωνα με το οποίο θα μεταφερόμαστε στη ζωή των ηρώων 20 χρόνια μετά. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top