Η Mariah Carey ακυρώνει συναυλίες με... εντολή γιατρού

«Δυστυχώς, πρέπει να ακυρώσω τις πρώτες συναυλίες της επερχόμενης χριστουγεννιάτικης περιοδείας μου», έγραψε στο instagram

Η Mariah Carey ακυρώνει συναυλίες με... εντολή γιατρού

«Δυστυχώς, πρέπει να ακυρώσω τις πρώτες συναυλίες της επερχόμενης χριστουγεννιάτικης περιοδείας μου». Με αυτή τη φράση, μεταξύ άλλων, ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Mariah Carey, ότι αναγκάζεται να ακυρώσει κάποιες συναυλίες της χριστουγεννιάτικης περιοδείας της.

Λόγω του ότι έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού, ύστερα από ένα μικρό κρυολόγημα, ο γιατρός της σύστησε να ξεκουραστεί μερικές μέρες, ώστε να ξαναμπορέσει να ανέβει στη σκηνή η ντίβα της ποπ.

«Ακριβώς εγκαίρως για την χριστουγεννιάτικη περίοδο, φαίνεται πως πήρα ένα δικό μου δωράκι! Μια υπέροχη λοίμωξη του αναπνευστικού, μετά από την γρίπη της προηγούμενης εβδομάδας! Τέλεια! Ξέρετε ότι δεν υπάρχει τίποτα που αγαπώ περισσότερο από το να γιορτάζω τα Χριστούγεννα, αλλά πρέπει να ακολουθήσω τις εντολές του γιατρού μου και να ξεκουραστώ μέχρι εκείνος να μου πει πότε μπορώ να τραγουδήσω στη σκηνή. Μέχρι τότε, δυστυχώς, πρέπει να ακυρώσω τις πρώτες συναυλίες της επερχόμενης χριστουγεννιάτικης περιοδείας μου. Θα το κάνω, ώστε να μπορέσω να σας δω όλους σύντομα», ήταν το μήνυμά της στα social media.

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top