Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Heidi Klum!

Μάθετε τί ζητά

Πέρασαν τρεις ολόκληροι μήνες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η είδηση του διαζυγίου της Heidi Klum και του Seal, μέχρι να το πάρει απόφαση ένας από τους δυο και να προχωρήσει και στα τυπικά της διαδικασίας...

Τελικά, η καλλονή από τη Γερμανία ήταν αυτή που πήρε την πρωτοβουλία και κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου.


Η παρουσιάστρια του “Project Runway” έκανε και επισήμως το πρώτο βήμα, κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή (6/4) τα χαρτιά του διαζυγίου της και σύντομα θα χωρίσει με τον βρετανό τραγουδιστή, όπως αναφέρει το TMZ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Heidi, επικαλέστηκε «ασυμφωνία χαρακτήρων» στην αίτησή της, η οποία παραδόθηκε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες από την εξουσιοδοτημένη δικηγόρο της, Laura Wasser.

To ζευγάρι βέβαια είχε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο προέβλεπε ότι σε περίπτωση διαζυγίου η κάθε πλευρά θα κρατήσει τη δική της περιουσία. Φαίνεται λοιπόν ότι το διαζύγιο θα είναι συναινετικό χωρίς δικαστικές διαμάχες.

Το συμφωνητικό ορίζει ότι και οι δυο θα έχουν την κηδεμονία των παιδιών τους, αλλά και ότι καμία πλευρά δεν θα ζητήσει διατροφή από την άλλη...

Αυτά τα οποία διεκδικεί, σύμφωνα πάντα με το ΤΜΖ, είναι τα εξής:

- Δεν θα γίνει διαχωρισμός της περιουσίας στο μισό καθώς το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.
- Η Heidi διεκδικεί την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους ενώ ο πατέρας τους μπορεί να τα επισκέπτεται με δική της φυσική παρουσία.
- Αρνείται την προσφορά οποιασδήποτε συζυγικής υποστήριξης από μέρους της πολιτείας είτε αφορά εκείνη είτε τον πρώην σύζυγό της.
- Ζητά να ανακτήσει το παλιό της επίθετο, το Klum το οποίο όσο ήταν παντρεμένη το χρησιμοποιούσε μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο.
- Ζητά από τον Seal να πληρώσει τον δικηγόρο της για το διαζύγιο. Εξάλλου εκείνη πλήρωσε με χαρά το μισθό της Laura Wasser!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top