«Θα είχα αποτύχει ως μοντέλο σήμερα», δηλώνει πασίγνωστη καλλονή

Ο λόγος για την Claudia Schiffer

 Claudia Schiffer «Θα είχα αποτύχει ως μοντέλο σήμερα»

Για την καριέρα της, αλλά και τα νέα super model μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη New York Post, η Claudia Schiffer.

«Είμαι αρκετά ντροπαλή στη ζωή μου και προστατεύω τις ιδιωτικές μου στιγμές. Η νέα γενιά, σήμερα, δεν φιλτράρει τις ιδιωτικές της στιγμές - μπορούν απλώς να μοιράζονται οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή και θεωρώ πολύ δύσκολο να μοιραστώ κάτι περισσότερο από τη δουλειά μου. Έτσι, αν έπρεπε να το κάνω αυτό στη δεκαετία του '90, νομίζω ότι δεν θα τα κατάφερνα στο χώρο της μόδας», δήλωσε η 47χρονη, που το 2017 έκανε δυναμικό comeback στην πασαρέλα του οίκου Versace, στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, όπου έκλεισε το fashion show μαζί με την Naomi Campbell, Helena Christensen, Cindy Crawford και Carla Bruni.

Μετά και το σάλο που έχει ξεσπάσει με τη σεξουαλική παρενόχληση στη βιομηχανία του θεάματος και τις αποκαλύψεις για τον Γουαινστάιν, αναφέρθηκε στο τι συνέβαινε στην εποχή της! «Παίρναμε τηλέφωνο η ΄μια την άλλη και λέγαμε," Μην εργάζεστε με αυτόν τον φωτογράφο. Δεν ήταν πολύ ωραία", ή" Μην περπατάτε σε αυτή την πασαρέλα - έχουν αντιγράψει τα πάντα από Versace και Chanel''», αποκάλυψε το μοντέλο που στα χρόνια της δόξας της εμφανίστηκε σε τουλάχιστον 1000 εξώφυλλα περιοδικών.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top