"Μπορώ να εγγυηθώ ότι ο Tom Cruise δεν είναι ομοφυλόφιλος"

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

ο Tom Cruise δεν είναι ομοφυλόφιλος

Αρκετοί ήταν αυτοί που κατά καιρούς βγήκαν και υποστήριξαν ότι ο Tom Cruise είναι ομοφυλόφιλος. Τώρα όμως έρχεται η μετά θάνατο βιογραφία του Johnny Fratto για να επιβεβαιώσει ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι ετεροφυλόφιλος.

Η βιογραφία γράφτηκε από τον συγγραφέα Matthew Randazzo V και έχει τίτλο «Now That I’m Dead: Here’s the Real Dirt», και όπως αναφέρεται στο βιβλίο ο Fratto εκπαίδευε τον Cruise για τη συμμετοχή του στην ταινία «Το χρώμα του χρήματος».

«Παρά τις φήμες που έχουν ακουστεί, μπορώ να εγγυηθώ από την εμπειρία μου ότι ο Tom Cruise δεν είναι ομοφυλόφιλος», φέρεται να δηλώνει ο Φράτο, ο οποίος πέθανε το 2015, σε ηλικία 63 χρόνων.

Στο βιβλίο, ο Fratto περιγράφει ότι ο Cruise μπήκε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Σικάγο μία νύχτα και αγκάλιασε «δύο καυτά κορίτσια από το Ντε Μόιν».

«Τι συμβαίνει κυρίες; τις ρώτησε χαμογελώντας. Ποτέ δεν είδα γυναίκες να κολλάνε έτσι», λέει ο Fratto και συνεχίζει: «Αν είχε κάτι το ομοφυλοφιλικό ο Tom Cruise, να είστε σίγουροι ότι θα το έβλεπα».

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top