Ο Νίκος Βέρτης δηλώνει "Ερωτευμένος"

Ακούστε το νέο του κομμάτι

Αυτό το τραγούδι ήρθε για να το ερωτευτείτε..., μέχρι να το αγαπήσετε!

Ο κορυφαίος ερμηνευτής Νίκος Βέρτης, ένας εκ των πιο δημοφιλών και αγαπητών καλλιτεχνών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, έρχεται δυναμικά να «ταράξει τα νερά» με την ολοκαίνουρια ερωτική του επιτυχία, «Ερωτευμένος», καρπός μια διεθνούς συνεργασίας. 

Ο λατρεμένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής μας ταξιδεύει σε αισθαντικά μονοπάτια με ανατολίτικες επιρροές, μέσα από μια σπουδαία συνεργασία με τον Idan Raichel από το Ισραήλ. 

Έπειτα από έναν άκρως επιτυχημένο κύκλο εμφανίσεων στο φαντασμαγορικό «ναό» της διασκέδασης «YTON The Music Show»,  μια τιμητική διάκριση στη Ρουμανία, και μια σειρά «sold out» συναυλιών στους Έλληνες της ομογένειας, ο καλλιτέχνης έχει αφοσιωθεί στην ηχογράφηση της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς, με το πρώτο άκουσμα να «ρίχνει» από τα πρώτα λεπτά το ίντερνετ.  Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του στο youtube, τα views έχουν εκτιναχτεί στις 88.000!

Το τελευταίο άλμπουμ του έφερε ως γενικό τίτλο το όνομά του και ανέδειξε τραγούδια που έγιναν πόλος έλξης για το κοινό και τα ραδιόφωνα, όπως τα «Όνειρο», «Κοντά Σου», «Θα Μετανιώσεις», «Φοβάμαι Για Σένα», «Μην Αργείς» και «Πότε Θα Σε Δω», ενώ το τελευταίο διάστημα ακούσαμε το «Πού Με Πας».

Η νέα επιτυχία του Νίκου Βέρτη κυκλοφορεί από την «Heaven Music». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top