ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ γνωστός τραγουδιστής: Εμφανίστηκε με όπλο στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πριν από μερικά χρόνια, τον είχαμε γνωρίσει λόγω του θέματος υγείας που είχε και της μεγάλης αλλαγής στην εμφάνισή του. Αλλά το μεσημέρι της Τετάρτης, η Τατιάνα Στεφανίδου ασχολήθηκε με τον Γιώργο Δασκαλάκη για άλλο λόγο και καθόλα… παράνομο!

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής συνελήφθη για παράνομη οπλοφορία έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, το βράδυ της Κυριακής, στην Ρόδο, όπου διαμένει η γυναίκα με τα δύο τους παιδιά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά εξήγησε ότι το όπλο ήταν πάνω του και συγκεκριμένα στην τσάντα του, όπλο που είχε στην κατοχή του παράνομα. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι ούτε στιγμή δεν το έστρεψε εναντίον της. Ο 42χρονος εξήγησε, δε, ότι δεχόταν απειλές και είχε πέσει θέμα κλοπής στο παρελθόν, κάτι που τον είχε φοβίσει και τον είχε κάνει να πάρει το περίστροφο για την προσωπική του ασφάλεια.

«Πήγα να δω τα παιδάκια μου απλά. Δεν τα είχα δει εκείνη την ημέρα. Ότι είχα ένα παράνομο όπλο πάνω μου, ναι. Όχι όμως στο χέρι μου. Μέσα στην τσάντα μου!», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή.

Διέψευσε ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό  του, αλλά και το ότι προέβη σε βανδαλισμούς και απόπειρα δολοφονίας. «Πέρασα το αυτόφωρό μου και θα δικαστώ, δεν ντρέπομαι να το πω», πρόσθεσε.

Δηλώσεις έκανε στην εκπομπή και ο δικηγόρος του, Στελιος Κιουρτζής, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως το όπλο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ και είναι οικογενειακό κειμήλιο (ανήκε στον πατέρα του).

Όσο για το επίμαχο περιστατικό ανέφερε πως «υπήρξε μία διαφορά στα πλαίσια της προσπάθειας του εντολέα μου να δει τα τέκνα του, δεδομένου ότι βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του. Ο λόγος για τον οποίο υπήρχε το όπλο δεν ήταν φυσικά για να το χρησιμοποιήσει για να βλάψει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας και δη της συζύγου του»

Με εντολή εισαγγελέα, ο Γιώργος Δασκαλάκης αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί τον Ιανουάριο του 2018.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top