Έλληνες και ξένοι επώνυμοι πριν και μετά το Photoshop!

Όταν οι ατέλειες υπάρχουν, αλλά… ��εξαφανίζονται»

Έλληνες και ξένοι επώνυμοι πριν και μετά το Photoshop!
Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Ζηλεύεις τα καλλίγραμμα κορμιά, τα χείλη και τα ζυγωματικά των σταρ και θέλεις πώς και πώς να τα αποκτήσεις; Photoshop λέγεται η απάντηση και το star.gr σου παρουσιάζει τις πιο «καραμπινάτες» αποδείξεις!

Σύσσωμη η showbiz «αράζει» στην καρέκλα για ψηφιακό λίφτινγκ, με τα παραδείγματα να είναι δεκάδες.

Ξεκινάμε από το πλέον πρόσφατο, την Demi Moore που στην καμπάνια για τα καλλυντικά της Helena Rubinstein είναι -κυριολεκτικά- άλλος άνθρωπος! Το πρόσωπό της κάθε άλλο παρά 50αρα θυμίζει, ενώ ούτε φαίνεται ταλαιπωρημένη (όπως σε τόσες και τόσες άλλες φωτογραφίες της) μετά την κατάρρευσή της και την νοσηλεία σε κλινική.

Λίγο οι σκιές στο πρόσωπο, λίγο η κοιλίτσα και λίγο μπούστο… έτοιμη η Penelope Cruz με το μπορντό φορεματάκι, ενώ αίσθηση για το «πείραγμα» προκάλεσε και το εξώφυλλο της Drew Barrymore στο «In Style» όπου το χαμόγελό της ήταν πιο πλατύ από ποτέ και οι γοφοί της είχαν… εξαφανιστεί!

«Μπαμ» έκανε και το «πείραγμα» της Beyonce σε καμπάνια για βαφές μαλλιών, όπου η σταρ δεν είχε μόνο άλλο χρώμα μαλλιών αλλά και… δέρματος.

Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Madonna: γυμναστική και χορό κάνει η «βασίλισσα της ποπ» αλλά οι φλέβες που πετάνε στα χέρια και οι ζάρες σε λαιμό και μπράτσα μόνο στα περιοδικά και τις καμπάνες κρύβονται. Να σου θυμίσω τις πόζες για την διαφήμιση των D&G;

Το Photoshop δεν έχει ηλικία, αφού στην «μαγεία» του έχουν υποκλιθεί και νεότερες σταρ, όπως η Britney Spears και η Katy Perry. Η πρώτη βγήκε με τα οπίσθια εντελώς ανορθωμένα και χωρίς ψωμάκια στην καμπάνια των ρούχων «Candies», ενώ η δεύτερη φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα για το «Rolling Stone» έχοντας το στήθος σηκωμένο και το πρόσωπο σε άλλη απόχρωση!

Το «λίφτινγκ», όμως, δεν έχει ούτε φύλο: χωρίς ρυτίδες έχουν «συλληφθεί» στο παρελθόν ο George Clooney και άλλοι συνάδελφοί του.

Και επειδή δεν είναι μόνο ξένη «μόδα», σου θυμίζω πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί αν τα μπουτάκια της Ελένης Μενεγάκη έχουν ή όχι κυτταρίτιδα, αλλά και… τα χέρια της Νατάσσας Θεοδωρίδου και της Έλενας Παπαρίζου που «κόπηκαν» με αποτέλεσμα να εμφανίζονται… κουλές!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top