AYTO είναι το παλάτι των Μπέκαμ! Θα τους κοστίσει… 190 εκατομμύρια ευρώ

Το νέο «Beckingham Palace»

AYTO είναι το παλάτι των Μπέκαμ! Θα τους κοστίσει… 190 εκατομμύρια ευρώ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το νέο «Beckingham Palace» (όπως αναφέρουν και τα διεθνή ΜΜΕ) έψαχναν ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ και όπως φαίνεται το βρήκαν.

Το διάσημο ζευγάρι που διαθέτει ήδη μια έπαυλη στο Λος Άντζελες, βρήκε το νέο παλάτι που θέλει να αποκτήσει και κοστίζει περίπου 190 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Star Sunday υποστηρίζει ότι το ζευγάρι σκέφτεται να αποκτήσει ένα νέο ακίνητο, το οποίο θα ξεπεράσει κατά πολύ προηγούμενες αγορές του. Πρόκειται για μια έπαυλη στο Holmby Hills, που θεωρείται ένα από τα πιο σικ μέρη και που διαθέτει 123 δωμάτια και 27 μπάνια.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλείται η κυριακάτικη Daily Star «η έπαυλη έχει όλα αυτά που ψάχνει το ζεύγος Μπέκαμ. Οι δυο τους είναι τόσο διάσημοι που δεν ανησυχούν να ζουν κάπου που μπορεί να τους «δουν», στην πραγματικότητα θέλουν ακριβώς το αντίθετο».

«Είναι πολύ σικ να θέλουν τα μεγαλεία για να διασκεδάζουν την ελίτ του κόσμου. Αγάπησαν αυτή την έπαυλη γιατί, όπως είπαν, τους θυμίζει το Μπάκιγχαμ. Επιθυμούν την ιδιωτικότητα και το κύριο θέμα τους είναι πάντα η ασφάλεια. Οι γονείς της Βικτώρια φροντίζουν την περιουσία του ζευγαριού, αλλά ζουν μακριά από την κόρη τους, η οποία πάντα θα ήθελε να βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη. Έτσι το σκεπτικό είναι να βρεθεί ένας χώρος που θα μπορούν να ζουν και οι γονείς της εκεί», λέει η πηγή.

Και προσθέτει πως «έχουν επίσης επίγνωση των αναγκών των παιδιών τους που έχουν αλλάξει εντελώς τα τελευταία δέκα χρόνια κι αυτό αποτελεί έναν σημαντικό λόγο για να προχωρήσουν στη μετακόμιση».

Τα κομφόρ που χρειάζονται οι Μπέκαμ δεν είναι και λίγα, καθώς η Βικτώρια θέλει να έχει τη δική της πασαρέλα (μέσα) στο σπίτι, ο γιος τους ο Μπρούκλιν ένα δικό του χώρο για να φιλοξενεί την παρέα του και η Χάρπερ ένα δικό της στούντιο χορού.

Εκτός αυτού, η βίλα περιλαμβάνει γήπεδο τένις, πισίνα, γυμναστήριο, αίθουσα μπόουλινγκ και παρκινγκ για μέχρι και... 100 αμάξια.

Από την άλλη η εφημερίδα Mirror, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ, επικοινώνησε με εκπρόσωπο του ζευγαριού για να μάθει λεπτομέρειες για την επικείμενη αγορά, ο οποίος, όμως, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της κυριακάτικης Daily Star λέγοντας ότι «το σπίτι των Μπέκαμ δεν είναι προς πώληση και δεν θέλουν να μετακομίσουν».

Το ζευγάρι μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, τον 17χρονο Μπρούκλιν, τον 13χρονο Ρομέο, τον 11χρονο Κρουζ και την 5χρονη Χάρπερ ζει σε ένα αρχοντικό του Holland Park στο δυτικό Λονδίνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top