"Έχω πέσει θύμα βιασμού 2 φορές" - ΠΟΙΑ διάσημη έκανε αυτή την αποκάλυψη;

Το έκανε με επιστολή της σε γνωστό περιοδικό, αλλά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter

"Έχω πέσει θύμα βιασμού 2 φορές" - ΠΟΙΑ διάσημη έκανε αυτή την αποκάλυψη;

Είναι σίγουρα από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, όμως εκείνη αντί να τις διαγράψει εντελώς από τη μνήμη της, αποφάσισε να τις μοιραστεί με το κοινό: αρχικά μέσω email που απέστειλε στο περιοδικό Rolling Stone προκειμένου να δημοσιευτεί, και κατόπιν μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπήρξε δύο φορές θύμα βιασμού, ενώ όπως είπε αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για αυτά γιατί «έχω σιχαθεί πλέον τη σιωπή».

«Ναι», έγραφε η ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στις δημοφιλείς σειρές True Blood και Westworld στο email της στο περιοδικό, «έχω βιαστεί. Από έναν σύντροφό μου την περίοδο που ήμασταν μαζί. Και, σε μια διαφορετική περίπτωση, από έναν ιδιοκτήτη μπαρ».

Και συνέχισε η 29χρονη: «Δεν πιστεύω πως ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος μπορεί ακόμα να μένει σιωπηλός. Όχι όταν η κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον ο κόσμος μας χαρακτηρίζεται από τόσο κραυγαλέα μισαλλοδοξία και σεξισμό. Σχολιαζόταν πάντα ως μια φάση ή κάτι ανόητο ή κάτι που κάνεις για να τραβήξεις την προσοχή. Πιστεύω πως με εκμεταλλεύονταν επειδή κάποιοι ήξεραν πως υπήρχε κάτι σε εμένα που μπορούσαν να εκμεταλλευτούν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top