«Δεν είμαι θύμα» - Τo συγκλονιστικό μήνυμα της Άμπερ Χερντ για την κακοποίηση των γυναικών

«Δεν θα δεχθούμε τη σιωπή», λέει μεταξύ άλλων

​Είναι ευαισθητοποιημένη με την κακοποίηση των γυναικών και έχει και ένα λόγο παραπάνω μιας και η ίδια ισχυρίζεται ότι την έχει βιώσει σε σχέση της. Τη δική της κατάθεση, αλλά και το πώς ξέφυγε από αυτή την… αρρωστημένη κατάσταση εξήγησε η Άμπερ Χέρντ σε ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών που είδε το φως της δημοσιότητας.

Αφορμή για την κυκλοφορία του ήταν η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Στο εν λόγω βίντεο η Χολιγουντιανή ηθοποιός - που τον περασμένο Μάιο ζήτησε περιοριστικά μέτρα από τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, ισχυριζόμενη ότι της είχε επιτεθεί με ένα μπουκάλι κρασί και την χτύπησε στο πρόσωπο με ένα κινητό – εξιστορεί την εμπειρία της.

original.jpg

«Υπάρχει αρκετή ντροπή συνδεδεμένη με την ταμπέλα του “θύματος”», λέει στο βίντεο που έγινε για λογαριασμό του «The Conversation with Amanda de Cadenet» σε συνεργασία με το Girl Gaze Project. Και συνεχίζει: «Εάν δεν είχα γύρω μου μερικούς ανθρώπους που πραγματικά εμπιστευόμουν, μερικές γυναίκες, στήριξη, μερικούς φίλους, εάν δεν τους είχα τριγύρω μου, πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μου».

Μπορεί να μην αναφέρει το όνομα του γόη του Χόλιγουντ, γιατί αν το έκανε θα παραβίαζε τους όρους της συμφωνίας που οδήγησε στο διαζύγιό τους, αλλά όσοι το είδαν, λένε ότι τον φωτογραφίζει! «Ως μία γυναίκα που το υπέφερε αυτό δημοσίως έχω μια μοναδική ευκαιρία να υπενθυμίσω σε άλλες γυναίκες ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Δεν χρειάζεται να είστε μόνες σας. Δεν είστε μόνες σας και μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top