H Φαίη Ξυλά στο star.gr: Δεν θα μπορούσα να εξαπατώ ανθρώπους

Οι «9 μήνες», το θέατρο, τα ταξίδια και ο στολισμός του δέντρου!

H Φαίη Ξυλά στο star.gr: Δεν θα μπορούσα να εξαπατώ ανθρώπους

​Η φετινή χρονιά είναι μια πρόκληση για την Φαίη Ξυλά! Η αγαπημένη ηθοποιός καλείται να "παίξει" πολλούς ρόλους, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή. Μητέρα, σύζυγος και πετυχημένη επαγγελματίας μοιράζει αυτή τη σεζόν την ζωή της, μεταξύ Αθήνας και Κύπρου, όπου γίνονται τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς του Star Channel, "9 Μήνες", στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Στο καθημερινό σίριαλ υποδύεται μια... καλή γ��ατρίνα, ενώ στην θεατρική παράσταση "Fuga", στην οποία πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά, ενσαρκώνει τον ρόλο μιας απατεώνισσας που πουλάει τα πάντα για το χρήμα!

faih.jpggiatros.jpg

Το star.gr συνάντησε την Φαίη Ξυλά, λίγο πριν πετάξει για Ζυρίχη, όπου ήταν καλεσμένη με όλο τον θίασο σε φεστιβάλ θεάτρου για να παρουσιάσουν την κωμωδία του Τζόρντι Γκαλθεράν και μας μίλησε για τις διαφορετικές γυναίκες που καλείται να ενσαρκώσει!

"Η πρωταγωνίστρια του Fuga, είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα! Φαίνεται καλή, αλλά στην πραγματικότητα είναι πανούργα! Θέλει όλα να τα πετύχει γρήγορα και κάνει τα πάντα για να αποκτήσει λεφτά. Θεωρώ ότι το να είσαι απατεώνας είναι πολύ δύσκολο! Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου... να ξεγελάω συνέχεια κόσμο, να εξαπατώ ανθρώπους και μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι", εξομολογείται η αγαπημένη ηθοποιός, εκφράζοντας την ικανοποίηση της για την πορεία της παράστασης.

fuga.jpg

Από την παράσταση Fuga

"Υπάρχει θετική ανταπόκριση από τον κόσμο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γι' αυτό! Ελπίζω οι άνθρωποι που έρχονται και μας βλέπουν να ξεφεύγουν λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας", προσθέτει.

Αν και το θέατρο είναι η μεγάλη της αγάπη, το δεύτερο "σπίτι" της, όπως χαρακτηριστικά λέει, η Φαίη Ξυλά μετρά πολλές επιτυχίες και στην τηλεόραση. Από την αρχή της σεζόν, την βλέπουμε στους "9 Μήνες" στο πλευρό του Αλέξανδρου Σταύρου, με τον οποίο κάνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα το δρομολόγιο Αθήνα-Λευκωσία και πίσω!
sf.jpg
Με τον Αλέξανδρο Σταύρου
"Έχουν δυσκολίες τα πήγαινε έλα στην Κύπρο, ωστόσο μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, γι' αυτό προσπαθώ να απολαμβάνω την κατάσταση και να προσαρμόζομαι. Γι' αυτό αγαπώ και τις περιοδείες, είναι το καλύτερο μου, όταν γυρίζουμε όλη την Ελλάδα", λέει η ίδια.
Κάθε φορά που βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο κατά την διάρκεια των ταξιδιών σερφάρει στο διαδίκτυο, διαβάζοντας ειδήσεις!
"Παρακολουθώ τις εξελίξεις, θέλω να ξέρω τι συμβαίνει γύρω μου, στην χώρα μου και στον κόσμο. Ενημερώνομαι κυρίως από το... internet, και όταν είμαι σπίτι παρακολουθώ κάποια δελτία ειδήσεων, αν και τις περισσότερες φορές με ψυχοπλακώνουν", εξηγεί.
Το "άλφα και το ωμέγα" στην ζωή της όμως είναι η οικογένεια της. Όσο απαιτητικό και να είναι το πρόγραμμα της, φροντίζει να περνά πολλές ώρες με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και τον καρπό του έρωτα τους! Ειδικά τέτοιες γιορτινές μέρες!
fx.jpg
"Σιγά σιγά θα αρχίσουμε να στολίζουμε το δέντρο και το σπίτι μας! Αν και ηθοποιοί έχουμε "ανάποδο" πρόγραμμα, καθώς για εμάς οι γιορτές δεν είναι μέρες χαλάρωσης, αλλά απαιτητικής δουλειάς, το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο σπίτι, μας χαρίζει πολλές δόσεις μαγείας και χαράς", λέει η Φαίη Ξυλά και εύχεται σε όλους τους αναγνώστες του star.gr, "Χρόνια Πολλά".
Της Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Δείτε επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Πασίγνωστο καλλιτεχνικό ζευγάρι άνοιξε κομμωτήριο! Που θα μας περιποιούνται;

Πολλοί διάσημοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Fuga”!Το star.gr ήταν εκεί!ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top