Δύσκολες ώρες για Έλληνα ηθοποιό – Γιατί μπήκε στο νοσοκομείο η κόρη του;

Γιατί νοσηλεύτηκε η κόρη του Μάξιμου Μουμούρη

Δύσκολες ώρες για Έλληνα ηθοποιό – Γιατί μπήκε στο νοσοκομείο η κόρη του;

Τις δύσκολες ώρες που πέρασαν πριν από λίγο καιρό, μιας και η κόρη τους, Γκρατσιέλλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η βουλευτής και σύζυγος του Μάξιμο Μουμούρη γνωστοποίησε ότι η κόρη τους νοσηλεύτηκε με λοιμώδη μονοπυρήνωση, αλλά πλέον χαίρει άκρας υγείας.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό για τη βοήθειά του.

«Απο την καρδιά μου θελω να πω ενα μεγάλο ευχαριστω στο ιατρικο κ νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομειου παίδων Αγια Σοφια. Φρόντισαν την μικρή μας Γκρατσιελλα με τον καλυτερο τροπο κατα τη διάρκεια της νοσηλείας της εκει κ τοσο εγώ οσο κ ο Μαξιμος νιώθουμε πραγματικα ευγνώμονες για την άριστη ιατρική της κάλυψη, για την ευγένεια κ την καλοσυνη τους, για την ανθρωπιά τους. Όλη αυτη η δοκιμασία μας υπενθύμισε το οτι αυτοι οι άνθρωποι, οι γιατροί κ οι νοσηλευτές του ΕΣΥ, μεσα σε τοση δυςκολια, και κατω απο εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, σε ενα σχεδον διαλυμένο συστημα, δίνουν τον καλυτερο εαυτό τους για να κρατήσουν όρθια την δημόσια υγεία και τα καταφέρνουν! Ειναι σύγχρονοι ήρωες. Θα ηθελα ιδιαίτερα να πω ενα μεγάλο ευχαριστω στην κυρία Βασικοπουλου κ στον κύριο Αναστασιαδη, εξαιρετικούς παιδιάτρους κ κυρίως υπέροχους ανθρωπους που ηταν δίπλα μας, αλλα και δίπλα σε ολους τους ασθενείς, με πραγματικό επαγγελματισμό κ ειλικρινή αγαπη. Αυτη ειναι Ελλάδα που εξακολουθεί να παλεύει με δυναμη κ αξιοπρέπεια κ μας κανει περήφανους. Γι αυτη την Ελλάδα αξίζει να παλεύουμε. Αυτη η Ελλάδα μας δίνει δυναμη να συνεχίσουμε», ήταν η ανάρτησή της.


yyyyyyyyyyy.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top