Παίξε μπαλίτσα Τζάστιν! ΔΕΙΤΕ τον Μπίμπερ να προπονείται με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα

Σουτ και σέλφι έδιναν και έπαιρναν!

Τι και αν βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία για το νέο του άλμπουμ «Purpose», ο Τζάστιν Μπίμπερ έκανε μια στάση στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα και τα είπε με τον Λιονέλ Μέσι, πριν ξεκινήσει την προπόνησή του.

Ο 22χρονος ποπ σταρ σαν άλλος παίκτης της ισπανικής ομάδας προπονήθηκε μαζί με τους Λιονέλ, Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες, ενώ στη συνέχεια έβγαλε και την αναμνηστική selfie του μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «The Score», ο μικρός… είναι ταλέντο και ξέρει να παίζει μπαλίτσα, καθώς ξεκίνησε με μία σειρά από ��καταστροφικά» χτυπήματα, χάρη στο δυνατό αριστερό του πόδι, σκοράροντας πολλές φορές απέναντι στον Ραφίνια που είχε αναλάβει το ρόλο του τερματοφύλακα.

jus1.jpg
Βέβαια, το πόσο δύσκολο είναι το να είσαι τερματοφύλακας το κατάλαβε και ο Τζάστιν όταν ήρθε η σειρά του να σταθεί μπροστά από τα δίχτυα και να δεχτεί τα «θανατηφόρα» σουτ του Νεϊμάρ και του Ραφίνια.

Και δεν το διασκέδασε μόνο εκείνος, αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες με τον Νεϊμάρ να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «αδύνατον να ντριπλάρεις αυτόν τον αμυντικό», ποστάροντας παράλληλα και τη selfie που έβγαλε ο ίδιος με τον Τζάστιν και τον Ραφίνια να κάνει photobombing!

jus2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top