Και δεν της το είχαμε! Μόνο με πουκάμισο και γραβάτα η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Χωρίς παντελόνι πόζαρε στο εξώφυλλο του «W Magazine»

Και δεν της το είχαμε! Μόνο με πουκάμισο και γραβάτα η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Ντύθηκε… «μισός άντρας», αλλά ταυτόχρονα και αντρική φαντασίωση. Ο λόγος για την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, η οποία φόρεσε μόνο ένα πουκάμισο, μια γραβάτα και μαύρες γόβες και πόζαρε στο φακό για το εξώφυλλο του «W Magazine».

barbra.jpg

Αφορμή για μια από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις στην καριέρα της 74χρονης τραγουδίστριας ήταν η περιοδεία που κάνει για το άλμπουμ της «Encore: Movie Partners Sing Broadway» και θέλει να ταξιδέψει παντού το μήνυμα ότι «οι δυνατές γυναίκες είναι απλά γυναίκες με άποψη», όπως είπε και η ίδια στη συνέντευξή της.

Χωρίς κανένα «φρένο» εξομολογήθηκε ότι ήταν ερωτευμένη με τον Μάρλο Μπράντο, ενώ αναφέρθηκε και και στην Χίλαρι Κλίντον. «Είναι πιο ενδιαφέρον να παίζεις δυνατές γυναίκες! Οι δυνατές γυναίκες είναι, απλά, γυναίκες με άποψη. Και έχουν αντιμετωπιστεί από καταβολής κόσμου με καχυποψία. Κοιτάξτε τη Χίλαρι Κλίντον. Και δυστυχώς, οι δυνατές γυναίκες δεν κερδίζουν το αγόρι στο τέλος της ταινίας. Η τελευταία ταινία που σκηνοθέτησα ήταν το "Ο Καθρέφτης έχει Δύο Πρόσωπα" και ένας από τους λόγους που το έκανα ήταν γιατί η ηρωίδα κερδίζει το αγόρι στο τέλος. Σκέφτηκα πως είχα μείνει μόνη για πολύ καιρό. Σκέφτηκα να κάνω αυτήν την ταινία και μετά, και στην πραγματικότητα, κέρδισα το αγόρι στο τέλος. Κατέληξα να παντρευτώ. Μέχρι ενός σημείου πιστεύω ότι μπορείς να φτιάξεις την πραγματικότητά σου», είπε.

barbra2.jpg

Και συνέχισε: «Νομίζω πως οι άντρες τρομάζουν μαζί μου και φοβούνται. Γνωριστήκαμε με το σύζυγό μου, Τζέιμς Μπρόλιν σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Τον γνώρισα σε ένα δείπνο και περίμενα ένα μουσάτο τύπο και αυτός είχε ξυριστεί. Τον ρώτησα: «Ποιος σου γάμ$&σε τα γένια;» Αργότερα μου αποκάλυψε ότι ήταν εκείνη τη στιγμή που με ερωτεύτηκε. Ο άντρας μου θέλει να ακούει την αλήθεια, πράγμα ασυνήθιστο».

barbr3.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top