ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ τραγουδιστής παίζει στο video clip του με την κορούλα του και την γυναίκα του!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​Μια ευτυχισμένη οικογένεια έχει δημιουργήσει ο Τζον Λέτζεντ με την Κρίσυ Τέιγκεν. Ο τραγουδιστής και το διάσημο μοντέλο απέκτησαν τον περασμένο Απρίλιο το πρώτο τους παιδί.

dgerterqyrty.jpg
Η Λούνα Σιμόν, όπως είναι το όνομά της, έχει ήδη γίνει δημοφιλής μέσα από τον instagram της μαμάς της, η οποία δεν σταματά να ανεβάζει πόζες της.

dsgadfhtyut.jpg
Ωστόσο, αυτή τη φορά τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί και στο νέο video clip του μπαμπά της. Πρόκειται για την οπτικοποίηση του τραγουδιού “Love Me Now” που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και έχει κάνει τους fans παγκοσμίως να συγκινηθούν.

ghdiduyri.jpg
Το clip δείχνει σκηνές με ζευγάρια σε κάθε μεριά του κόσμου και ανάμεσα σε αυτές τις σκηνές είναι και η οικογένεια του Λέτζεντ.

dyuiororuo.jpg
«Εγώ βρίσκω την αγάπη στην οικογένεια και στη μουσική. Αγκαλιάζοντας την οικογένεια μου γέμισα τη μέρα μου με αγάπη και φως παρόλα τα δυσάρεστα νέα. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό να δείξουμε αγάπη σε εκείνους που δε μοιάζουν με εμάς και δε ζουν όπως εμείς, σε αυτούς που ζουν στο περιθώριο και στην απόρριψη», είπε ο τραγουδιστής αναφερόμενος στο “Lobe me now”.
fgjetyietu.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top