Στο πλευρό της Χίλαρι ακόμα και μετά την ήττα της η Τζένιφερ Λόπεζ

Τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Λατίνα τραγουδίστρια

Στο πλευρό της Χίλαρι ακόμα και μετά την ήττα της η Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο νέος Πλανητάρχης και αυτό είναι κάτι που σόκαρε πολλούς, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι αστέρες της μουσικής σκηνής που είχαν ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον με όποιον τρόπο μπορούσαν.

Σε αυτή τη… «λίστα» ήταν και η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία μετά την ανακοίνωση της ήττας της Χίλαρι, βγήκε μπροστά και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

«The worst thing that can happen in a democracy—as well as in an individual’s life—is to become cynical about the future and lose hope." –@hillaryclinton #LOVE #HOPE #FAITH Know who you are and what you stand for and don't let anybody or anything change that. #Lovealwaysandallways #LOVE #lovemaketheworldgoround», έγραψε που σημαίνει «Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στη δημοκρατία - αλλά και στη ζωή ενός ανθρώπου - είναι να γίνει κυνικός για το μέλλον του και να χάσει την ελπίδα του. Ξέρεις ποια είσαι και για τι πολεμάς και μην αφήνεις κανένα και τίποτα να το αλλάξει αυτό».

οοοοοοοοοοοο.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top