ΑΠΙΘΑΝΟ!Ο Μάικλ Μουρ είχε προβλέψει από τον Ιούλιο τους 5 λόγους της νίκης του Τραμπ

Σε κείμενό του στο προσωπικό του blog

ΑΠΙΘΑΝΟ!Ο Μάικλ Μουρ είχε προβλέψει από τον Ιούλιο τους 5 λόγους της νίκης του Τραμπ

Μπορεί να μην υποστήριζε τον Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο ο Μάικλ Μουρ είχε προβλέψει από το περασμένο καλοκαίρι ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος θα εκλεγόταν πρόεδρος των ΗΠΑ.

"Ο Τραμπ πρόκειται να κερδίσει τον Νοέμβριο. Αυτός ο άθλιος, αδαής, επικίνδυνος, μερικής απασχόλησης κλόουν και πλήρους απασχόλησης "sociopath" πρόκειται να είναι ο επόμενος πρόεδρος μας. Λυπάμαι κάθε φορά που μεταφέρω κακές ειδήσεις, αλλά νομίζω ότι ο Τραμπ θα νικήσει".

Αυτό είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο γνωστός και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και τελικά έπεσε μέσα. Μάλιστα είχε αναλύσει τους λόγους που ο Τραμπ θα νικούσε.

trumpwillwin.jpg
Διαβάστε αναλυτικά

1. Η δημαγωγική του ρητορική σε τέσσερις πολιτείες: Μίσιγκαν, Οχάιο, Πενσιλβάνια και Ουισκόνσιν-πολιτείες που παραδοσιακά τάσσονταν με τους Δημοκρατικούς αλλά εκλέγουν ρεπουμπλικανό κυβερνήτη. Ο Τράμπ λέει στους ψηφοφόρους ακριβώς αυτά που θέλουν να ακούσουν, κάτι που θα τον αναδείξει τελικό νικητή.

2. Οι άνδρες ψηφοφόροι δεν θα αφήσουν το Λευκό Οίκο στα χέρια μιας γυναίκας μετά από 240 χρόνια ανδρικής κυριαρχίας. Σκέφτονται: Αφού έχουμε υποστεί για 8 χρόνια ένα μαύρο, τώρα θα ανεχτούμε μια γυναίκα; Και μετά από αυτό έναν ομοφυλόφιλο ή έναν τρανς;»

3. Η ίδια η Χίλαρι είναι πρόβλημα. Αν μιλήσουμε ειλικρινά παρότι τη συμπαθώ είναι ένα γεράκι στα δεξιά του Ομπάμα και μπορεί να μας εμπλέξει σε κάποια στρατιωτική ενέργεια. Βέβαια η άλλη επιλογή είναι το ψυχώ-δάχτυλο του Τραμπ να είναι πάνω στο κουμπί. Η Χίλαρι όμως είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλής και οι περισσότεροι τη θεωρούν αναξιόπιστη και ανέντιμη. Εκπροσωπεί το παλιό στην πολιτική. Κι εδώ ο Τραμπ έχει το πάνω χέρι.

4. Η καταθλιπτική ψήφος. Εκείνο το πρωί οι υποστηρικτές του Σάντερς θα συρθούν απρόθυμα στις κάλπες για να ψηφίσουν τη Χίλαρι. Ο μέσος υποστηρικτής του Μπέρνι δεν θα βοηθήσει εθελοντικά την εκλογή της Χίλαρι, ενώ οι νέοι μπορεί τελικά να μείνουν σπίτι και να μην ψηφίσουν. Η Χίλαρι θα πρέπει να τους ��ώσει ένα λόγο για να το κάνουν κι αυτό είναι δύσκολο.

5. Το φαινόμενο Jesse Ventura. Εδώ ο Μουρ αναφέρεται στην ελευθερία που νιώθει κανείς πίσω από το παραβάν, όπου δεν έχει κάμερες, οικογένεια, αστυνομικούς και αφεντικά. Και επειδή πολύ είναι θυμωμένοι με το πολιτικό σύστημα πρόκειται να ψηφίσουν Τραμπ, μόνο και μόνο επειδή μπορούν. Όπως όταν στέκεσαι στην άκρη του Νιαγάρα και αναρωτιέσαι πώς θα αισθανόσουν αν έπεφτες από εκεί. Είναι όπως τη δεκαετία του '90, όταν οι πολίτες της Μινεσότα εξέλεξαν έναν επαγγελματία παλαιστή για κυβερνήτη τους; Το έκαναν μόνο και μόνο επειδή μπορούσαν. Η ψήφος των κατοίκων της Μινεσότα στον Ventura ήταν η δική τους φάρσα σε ένα άρρωστο πολιτικό σύστημα. Αυτό πρόκειται να συμβεί ξανά με τον Τραμπ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top