ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ: Δείτε πώς αντέδρασε η Βανδή όταν έμαθε ότι θα είναι με τον Ρέμο στο Rising Star

Ξανά μαζί σε κριτική επιτροπή οι δύο τραγουδιστές

Ήταν ανταγωνιστές, αλλά και πολύ αγαπημένοι. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος πέρασαν καλά στο πλαίσιο του Voice και μέχρι πριν λίγες ώρες είχαν ως δεδομένο ότι η δυάδα αυτή θα «σπάσει» μιας και ο Αντώνης Ρέμος δεν ήταν στο πλάνο να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου talent show «Rising Star».

Ο καλλιτέχνης όμως έκανε την ανατροπή και είπε το «ναι» την τελευταία στιγμή, κάνοντας τους πάντες να βρεθούν προ εκπλήξεως όταν ανακοινώθηκε! Μαζί με αυτούς και η Δέσποινα Βανδή, στην οποία το ανακοίνωσε με ένα πρωτότυπο τρόπο, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο πειραχτήρι είναι: μία κοινή τους φίλη ζήτησε από τη Δέσποινα Βανδή να τον πάρει τηλέφωνο, εκείνος έκανε ότι είναι στην Αμερική και ότι μόλις είχε ξυπνήσει και η συνέχεια είναι απολαυστική, όπως αποκάλυψε με το βίντεο που προέβαλε η εκπομπή "Το πρωινό".

«Φτου σου ρε! Πού είσαι; Σε ξυπνήσαν; Με άφησες μόνη μου στο Rising κακούργε δεν θα στο συγχωρέσω ποτέ», ακούγεται να λέει Δέσποινα Βανδή. «Δίπλα σου θα είμαι», της απαντά ο Αντώνης Ρέμος. Η τραγουδίστρια δεν κατάλαβε ότι εννοούσε κυριολεκτικά ότι θα βρίσκεται δίπλα της, δηλαδή στην κριτική επιτροπή και όταν της το επιβεβαίωσαν οι συνεργάτιδες της, δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. «Πόσο χάρηκα παιδιά; Σε λατρεύω!», είπε στον Αντώνη Ρέμο.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top