Μόνο στο star.gr - Τι ετοιμάζει ο Θάνος Τζάνης με τον Φοίβο;

Το νέο συμβόλαιο του τραγουδιστή τον γέμισε χαμόγελα!

Μόνο στο star.gr - Τι ετοιμάζει ο Θάνος Τζάνης με τον Φοίβο;

Έπιασε το στυλό στο χέρι του και έβαλε την υπογραφή του στο.. όνειρό του. Ο λόγος για τον Θάνο Τζάνη, ο οποίος νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε ότι κάνει το δισκογραφικό του comeback, μιας και υπέγραψε με την Spicy!

1-720x520.jpg

Από σήμερα και επίσημα ο Θάνος βρέθηκε στα γραφεία μιας από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες και από εκείνη τη στιγμή, ανήκει πλέον και επισημα στο δυναμικό της δισκογραφικής, πίσω από την οποία "κρύβεται" ο Φοίβος!

2-720x520.jpg

Ο λαϊκός τραγουδιστής, που αυτή την περίοδο κάνει εμφανίσεις στην Πάτρα, ετοιμάζεται να «ταράξει» τα νερά της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας με τα νέα του κομμάτια που είναι στα σκαριά και θα φτάσουν στα αυτιά μας μέσα στις επόμενες ημέρες.

1.jpg

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο Θάνος Τζάνης δήλωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr "είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω σε αυτή τη μεγάλη δισκογραφική οικογένεια. Ετοιμάζουμε τραγούδια, ετοιμάζουμε πολύ όμορφα πράγματα! Θα πάνε όλα καλά! Έχω ένα πολύ ωραίο προαίσθημα για αυτή τη συνεργασια!", είπε και συνέχισε: "Ήταν ένα όνειρο πολλών χρόνων για εμένα, να ανήκω στη συγκεκριμένη εταιρεία. Θεωρώ ότι είναι μια εταιρεία με όραμα και με γνώση πάνω στο ελληνικό τραγούδι. Για μένα είναι μια ανταμοιβή των κόπων μου και των χρόνων που πάλεψα για να κάνω κάποια πράγματα. Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για μένα. Είναι πολύ σημαντικό και έρχονται ωραία πράγματα! Είναι comeback για μένα! Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, δίνω όλη μου την ψυχή και όλη μου την καρδιά, γιατί για μένα το τραγούδι ειναι όλη μου η ζωή!".

Εμείς να του ευχηθούμε πολλές επιτυχίες!

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top