ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr ο γιος του Γιώργου Βασιλείου: Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος στον ύπνο του

Πότε θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού;/ Πρώτη ανάρτηση: 02/11/2016 10:48

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr ο γιος του Γιώργου Βασιλείου: Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος στον ύπνο του

​«Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος. Δεν κουράστηκε. Έφυγε χωρίς να παιδευτεί, σαν πουλάκι, κυριολεκτικά στον ύπνο του», δήλωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr ο Βασίλης Βασιλείου, γιος του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου, που αγαπήθηκε όπως λίγοι.

Όπως μας ενημέρωσε, ο 66χρονος πατέρας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Μεταξά» το απόγευμα της Κυριακής, νοσοκομείο στο οποίο είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από μερικούς μήνες. Και ενώ όλα πήγαιναν καλά και είχε δείξει σημάδια βελτίωσης που τον είχαν κάνει να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι του, μια δύσπνοια του «Ταξίαρχου Θεοχάρη» τους έκανε να μεταβούν στο ιατρικό κέντρο για να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

021116085504_4132.jpg

«Ήμουν μαζί του μέχρι τις 12 παρά το βράδυ, μιλάγαμε, τον καλυνύχτισα, έφυγα, γιατί το πρωί δούλευα και του είπα ‘'πατέρα θα έρθω να σε δω ξανά την Πέμπτη''», όμως λίγη ώρα μετά, γύρω στη 1 και μισή η μητέρα του και σύζυγος του θανόντα τον ενημέρωσε τηλεφωνικώς ότι ο Γιώργος Βασιλείου δεν είναι πια κοντά μας.

14409401_965654853546939_8315582624653982655_o.jpg

Στη φωτογραφία: Βασίλης και Γιώργος Βασιλείου



«Οι γιατροί το κατάλαβαν ότι έφυγε από τη ζωή και το είπαν και στη μητέρα μου και εκείνη με πήρε τηλέφωνο…», συνέχισε μιλώντας στο star.gr: «Για μένα δεν έχει φύγει ο πατέρας μου».

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε ποτέ να προκαλεί, έφυγε ήσυχος και ήρεμος, έτσι θέλουμε και εμείς να κλείσει η αυλαία του», διευκρινίζοντας ότι το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Πέμπτης, στη 1 και μισή στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

021116085505_5162.jpg

Μάλιστα, ο γιος του αποχαιρέτησε τον πατέρα του και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναρτώντας μια φωτογραφία με μια μαύρη κορδέλα.

ρρηηηηεηεεεξ.jpg

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

​​

Διαβάστε επίσης:

ΜΟΝΟ στο star.gr: Η γυναίκα του Γιώργου Βασιλείου μιλάει για τη ΓΕΝΝΑΙΑ μάχη του με τον καρκίνο

ΘΛΙΨΗ για τον θάνατο του Γιώργου Βασιλείου-Τα ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ μηνύματα των φίλων του στο Facebook

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top