Βάφτισε τη κόρη του ο Στέλιος Κρητικός-Η συγκινητική ιστορία πίσω απ'την φωτογραφία που ανέβασε

Νονός ήταν ο Μάρκος Σεφερλής

Βάφτισε τη κόρη του ο Στέλιος Κρητικός-Η συγκινητική ιστορία πίσω απ

​Την κόρη τους βάφτισαν την Κυριακή ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός και η σύζυγός του Κάτια Παπαδοπούλου, με νονούς τον Μάρκο Σεφερλή και τον Στέλιο Παπαδόπουλο.

Και το όνομα αυτής… Κόμησσα, από τη μητέρα του Στέλιου Κρητικού.

Μάλιστα ο ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την γυναίκα του και τη νεοφώτιστη και έγραψε μια συγκινητική ιστορία που κρύ��εται πίσω από το όνομα της μικρούλας:

«Και το όνομα αυτής Κόμησσα !!!!!!Του Στυλιανού και της Αικατερίνης !!!! Μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς πριν από 65 χρόνια περίπου, σε ένα εκκλησάκι στην Σύμη, ο παππούς και η γιαγιά μου, επίσης Στυλιανός και Αικατερίνη έδωσαν στην μητέρα μου αυτό το σπάνιο, ξεχωριστό και αρχοντικό όνομα !!!! Συμπτώσεις σπάνιες που συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο!!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που έκαναν την ημέρα μοναδική !!!! Όσο για τους νονούς Μάρκο Σεφερλή και Στέλιο Παπαδόπουλο εύχομαι η μικρή να πάρει από εκείνους την ανθρωπιά, τη γενναιοδωρία και την αποφασιστικότητα τους !!!!!! #komhssa #markosseferlis #steliospapadopoulos #stelioskritikos #katiapapadopoulou #elenatsavalia #atelierzolotas #thessaloniki @markos_seferlis_real @elenatsavalia @atelierzolotas @vgzolotas @stelioskritikos».

sdgdryrty.jpg
Πολλοί ήταν οι συνάδελφοι του ζευγαριού που βρέθηκαν στο μυστήριο!

uyriyo.jpg

H Έλενα Τσαβαλιά φυσικά δεν έλειπε από το πλευρό του συζύγου της Μάρκου Σεφερλή και όπως μας αποκάλυψε «τίμησε» τα ροζ ζαχαρωτά.
sdgartyrtuyyujt.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top