Σε νέες (δικαστικές) περιπέτειες - Λίντσεϊ πες αλεύρι, ο πρώην σε γυρεύει

Κάτι έχει ξεχάσει να πληρώσει, την ώρα που ζει τον έρωτά της στη χώρα μας...

Σε νέες (δικαστικές) περιπέτειες - Λίντσεϊ πες αλεύρι, ο πρώην σε γυρεύει

Εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται στη χώρα μας και δεν έχει μόνο βρει τον έρωτα (άσχετα που δεν το παραδέχεται εκείνη, αλλά το βροντοφωνάζει εκείνος) στην αγκαλιά του επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου, αλλά η Λίντσει Λόχαν έχει δραστηριοποιηθεί και επαγγελματικά στη νυχτερινή Αθήνα, μιας και σε πολύ κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας έχει ανοίξει κλαμπ που φέρει το ονομά της.

Τι και αν έχουν κάνει μαύρα μάτια για να τη δούνε στο Λονδίνο, οι... πρώην της όμως (σπιτονοικοκύρης, αλλά και σύντροφος) φαίνεται ότι όχι μόνο δεν την έχουν ξεχάσει, αλλά "καίγονται" και να τη δουν! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Χολιγουντιανή ηθοποιός έχει αφήσει οικονομικές εκκρεμότητες, με τα ενοίκια στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο να τρέχουν και εκείνη να... απαξιεί. Και το ποσό μόνο αστείο δεν είναι, μιας και ανέρχεται στα 87.205 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει κινηθεί νομικά προκειμένου να λάβει τα χρήματα και η δίκη θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου.

nintchdbpict000275050398.jpg

Και σα να μην είναι αρκετό αυτό, την ψάχνει και ο πρώην - σύντροφος αυτή τη φορά - ο οποίος καταγγέλει ότι η Λίντσει είναι... μακρυχέρα και του έχει κλέψει αντικείμενα αξίας 26.970 ευρώ!

Καλά ξεμπερδέματα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top