Θέμα star.gr!Αυτές είναι οι celebrities που κατάφεραν να κάνουν μωρό μετά τα 40!

Το βιολογικό τους ρολόι χτύπησε μετά τα δεύτερα άντα!

Θέμα star.gr!Αυτές είναι οι celebrities που κατάφεραν να κάνουν μωρό μετά τα 40!
Πόσο συχνά ακούτε γυναίκες να λένε πώς επιλέγουν μια επιτυχημένη καριέρα και όχι μια ευτυχισμένη οικογένεια; Όπως πολύ καλά γνωρίζετε υπάρχουν γυναίκες που δίνουν βαρύτητα στα επαγγελματικά και αφήνουν την μητρότητα στην άκρη για αρκετά χρόνια.

Ωστόσο, έρχεται η ώρα που το βιολογικό ρολόι αρχίζει να χτυπά! Κάποιες celebrities μπορεί να άργησαν λίγο στο ραντεβού με τη μητρότητα, όμως κατάφεραν να αποκτήσουν παιδί μετά τα 40 τους.

Το star.gr, έψαξε συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις διάσημες που έγιναν μανούλες με τα δεύτερα –άντα!

Η Σάλμα Χάγιεκ γέννησε το πρώτο της παιδί, Βαλεντίνα Παλόμα, το Σεπτέμβριο του 2007 όταν ήταν 41 ετών. Σε συνέντευξή της στο «Marie Claire» η Σάλμα δήλωσε πως «η εγκυμοσύνη δεν είναι για όλους. Για μένα είναι αλλά δεν υπάρχει λόγος να πιέζονται και να βιάζονται οι γυναίκες για να αποκτήσουν παιδί».
αα.jpg

Όταν η Μαντόνα αποφάσισε πως θέλει να γίνει μητέρα το έκανε με το δικό της τρόπο. Το 1996 η Μαντόνα γέννησε τη Λούρδη, την οποία απέκτησε με το γυμναστή της, Κάρλος Λεόν. Όπως είχε πει και η ίδια, ο Κάρλος είχε τα ιδανικά γονίδια για το παιδί που ήθελε να αποκτήσει και έτσι τον επέλεξε. Το 2000, σε ηλικία 41 ετών, η Μαντόνα απέκτησε το δεύτερο παιδί της, τον Ρόκο με τον πρώην σύζυγό της, Γκάι Ρίτσι.

μα.jpg

Υιοθέτησε δύο παιδιά, όταν ακόμη ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ, ενώ είχε προηγηθεί μία αποβολή. Η Νικόλ Κίντμαν, όμως, συνέχισε την προσπάθεια για να αποκτήσει ένα βιολογικό παιδί και τα κατάφερ�� τον Ιούλιο του 2008, σε ηλικία 40 ετών, όταν γέννησε την κόρη της, Σάντεϊ Ρόουζ και πατέρας ήταν ο Κιθ Έρμπαν.

φφ.jpg



Η Χάλι Μπέρι σε ηλικία 41 ετών, τον Μάρτιο του 2008, η σέξι Χάλι γέννησε τη μικρή Νάλα. Η αίσθηση της εγκυμοσύνης της άρεσε τόσο πολύ που δήλωσε σε συνέντευξή της ότι θα ήθελε να παραμείνει «έγκυος για πάντα». Οι τελευταίες φήμες, μάλιστα, λένε πως είναι και πάλι έγκυος.
χαλιιιι.jpg
Μετά από αρκετές απόπειρες να γίνει μητέρα μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης και μία αποβολή που της «στοίχισε», η Σελίν Ντιόν έγινε μητέρα διδύμων! αγοριών το 2010 σε ηλικία 42 ετών.
σσ.jpg

Έπειτα από δύο χρόνια και πολλές προσπάθειες για εξωσωματική γονιμοποίηση η Μπρουκ Σιλντς κατάφερε να γεννήσει σε ηλικία 41 ετών. Η εγκυμοσύνη της ήταν ομαλή και δίχως πολλές επιπλοκές. Τα προβλήματα της Σιλντς άρχισαν μετά τη γέννα, αφού πέρασε σοβαρή επιλόχεια κατάθλιψη. Τότε έγραψε και το βιβλίο «Down Came the Rain» περιγράφοντας την εμπειρία της και δίνοντας συμβουλές.
imp_0.jpg

Οι γιατροί είχαν πει στη Σούζαν Σάραντον ότι δεν θα αποκτήσει παιδιά αλλά αυτό ποτέ δεν την αποθάρρυνε και συνέχισε να προσπαθεί. Τελικά, γέννησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 39 ετών, το δεύτερο στα 42 της και το τρίτο όταν ήταν 45.
sarandon.jpg

Αφού απέκτησε δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Ήθαν Χοκ, σε νεαρότερη ηλικία, η Oύμα Θέρμαν υποδέχτηκε το τρίτο της παιδί, την Rosalind τον Ιούλιο του 2012 στα 42 της χρόνια. Μπαμπάς του παιδιού της είναι ο δισεκατομμυριούχος Άρπαντ Μπάσον!
οοοο.jpg
Η Μαράια Κάρεϊ έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της το 2011 σε ηλικία 42 χρονών, ενώ είχε περάσει από μία αποτυχημένη κύηση και χρειάστηκε να παίρνει συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή για 10 εβδομάδες.
900_fc50a21521f92cd017329444b5513287.jpg
Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top