ΤΡΕΞΤΕ – Με 5 λίρες μπορείς και εσύ να φας με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο!

Και δεν σας κάνουμε πλάκα!

ΤΡΕΞΤΕ – Με 5 λίρες μπορείς και εσύ να φας με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο!

Έφτασε η στιγμή που ΟΛΕΣ οι θαυμάστριές του περιμένανε: έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια εμπειρία ζωής, τρώγοντας μαζί με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο στο ίδιο τραπέζι. Η τυχερή θα είναι μια και θα κάθεται απέναντι από το είδωλό της κατά τη διάρκεια γεύματος.

Πώς θα γίνει αυτό; Τα πράγματα είναι απλά!

Τώρα που ο Λίο κέρδισε το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, άρχισε να αναλαμβάνει και άλλους ρόλους, πιο φιλανθρωπικούς αυτή τη φορά. Τώρα τελευταία ασχολείται με τη σωτηρία του πλανήτη, θέλοντας να βάλει στοπ στις κλιματικές αλλαγές ενώ στα επόμενα σχέδιά του είναι το να βοηθήσει τους άστεγους.

Για το λόγο αυτό, ο Χολιγουντιανός σταρ θα ταξιδέψει μέχρι το Εδιμβούργο όπου και θα γευματίσει σε ένα «ευσυνείδητο» εστιατόριο που βοηθάει τον κόσμο που πεινάει και δίνει εργασία σε αστέγους, με τίτλο «Home».

Μάλιστα, θα δώσει και λόγο στ�� Scottish Business Awards – με το οποίο έχει βραβευτεί το Home – την ίδια ημέρα. Μιας και είναι όμως άνθρωπος και εκείνος, δεν του αρέσει να τρώει μόνος και αυτή τη φορά λέει να μην το κάνει με γνωστή παρέα, αλλά με κάποιον θαυμαστή του!

Ο Λεονάρντο υποσχέθηκε ότι ένας τυχερός θα φάει μαζί του αν δεχθεί να δωρίσει 5 λίρες στο Social Bite, χρήματα με τα οποία ένας άστεγος θα μπορέσει να φάει! Ο νικητής θα ανακηρυχθεί στις 11 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ItsOnEdinburgh, μαζί με το γεύμα, ο τυχερός ή η τυχερή θα έχει κι άλλα κέρδη, αν και σίγουρα για εκείνον-η το μεγαλύτερο κέρδος θα είναι το… τραπέζωμα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top