Βγήκε (ξανά) από τα ρούχα της η κόρη του Πανταζή:«Έφτιαξα το στήθος μου. Γιατί να μην το χαρώ;»

"Θέλω να το βγάζω συνέχεια φωτογραφίες" λέει η Κόνι Μεταξά

Βγήκε (ξανά) από τα ρούχα της η κόρη του Πανταζή:«Έφτιαξα το στήθος μου. Γιατί να μην το χαρώ;»

Μια σέξι φωτογράφιση το περιοδικό Down Town έκανε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, η οποία μετά τις σπουδές της στην Αμερική γύρισε στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να εγκαταλείψει και πάλι τη χώρα μ��ς.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, μετακομίζει στο Λονδίνο προκειμένου να κυνηγήσει το δικό της big dream.

image (1).jpg
«Tα βράδια θα δουλεύω πόρτα σε ένα μπαρ του Λονδίνου και τα πρωινά θα πηγαίνω σε auditions» ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι όνειρό της είναι να μοιάσει στην Mέριλ Στριπ.

«Πιστεύω άλλωστε ότι έχω ταλέντο, αλλιώς δεν θα κυνηγούσα καριέρα στο εξωτερικό».

image.jpg
Πολύ συχνά η ίδια ανεβάζει ημίγυμνες φωτο στο Instagram κάνοντας τους followers να τα χάνουν! Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πρόσφατα έκανε και επέμβαση στο στήθος, για αυτό θέλει και να το δείχνει!

«Δεν νιώθω sex symbol, ωραία ή εντυπωσιακή. Νιώθω καραγκιόζης. Συνήθως γελάω με αυτούς του τίτλους, ύστερα τους μεταφράζω και τους στέλνω στους φίλους μου στο εξωτερικό. Να φανταστείς οι καθηγητές μου στην Αμερική μου έβαζαν τις φωνές επειδή δεν μπορούσα να παίξω σέξι ρόλους. Έχω άπειρες ανασφάλειες και σίγουρα δεν είμαι η cool γκόμενα. Τα φαινόμενα απατούν. Έχω μάθει όμως το μειονέκτημά μου να το κάνω προτέρημα. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι έφτιαξα το στήθος μου για να νιώθω καλύτερα. Τέλειο δεν είναι; Ο πλαστικός μου λέγεται Ανδρέας Τρομαρόπουλος και είναι θρησκεία. Δεν άλλαξα ουσιαστικά νούμερο, απλώς έκανα ανόρθωση στήθους. Από τότε θέλω να το βγάζω συνέχεια φωτογραφίες. Αφού το έφτιαξα, γιατί να μην το χαρώ;»

Όσο για το πώς θα αντιμετωπίσει ο πατέρας της την εν λόγω φωτογράφιση; «Πιστεύω ότι σίγουρα κάποιοι θα με κράξουν για αυτή τη φωτογράφιση. Θα πει ο καθένας μια γνώμη την οποία κανείς δεν του ζήτησε! Αδιαφορώ! Δεν χαμπαριάζω από αρνητικά σχόλια! Οι γονείς μου πάλι δεν πρόκειται να πουν κάτι γιατί είναι αρκετά προχώ τύποι.Ο πατέρας μου για παράδειγμα έχει αισθητική. Ως πραγματικός καλλιτέχνης καταλαβαίνει τι είναι κακό και τι είναι art»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top