Το παραδέχτηκε - Ο Τομ Κρουζ δηλώνει περήφανος που είναι μέλος της Σαϊεντολογίας

Μετά από 30 χρόνια στους κύκλους της θρησκευτικής οργάνωσης, ο σταρ έκανε την μεγάλη αποκάλυψη!

Το παραδέχτηκε - Ο Τομ Κρουζ δηλώνει περήφανος που είναι μέλος της Σαϊεντολογίας

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτός… κρυφό καμάρι! Μετά από χρόνια σιγής, ο Τομ Κρουζ μίλησε ανοιχτά για την Σαϊεντολογία, την θρησκευτική οργάνωση που μεταξύ άλλων του κόστισε και το γάμο του με την Κέιτ Χόλμς.

«Είναι τρομερά μεγάλη μου τιμή που είμαι μέλος της Σαϊεντολογίας», ανέφερε στο ITV News στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας Jack Reacher 2: Never Go Back, η οποία και αναφέρεται στη συγκεκριμένη θρησκευτική οργάνωση.

Όταν ρωτήθηκε για το τι πιστεύει σχετικά με την Σαιεντολογία και τις προσωπικές του σχετικές εμπειρίες, ο 54χρονος είπε: «Είναι κάτι που με βοήθησε απίστευτα στην ζωή μου. Είμαι Σαϊεντολόγος για περίπου 30 χρόνια και είναι τιμή μου, είναι μία όμορφη θρησκεία».

Τι και αν ο ίδιος δηλώνει περήφανος για την επιλογή του και ότι δεν σκέφτεται να αλλαξοπιστήσει, αλλά είναι γνωστό ότι η θρησκεία του τον έχει κάνει να κάνει μερικά… ανορθόδοξα πράγματα, όπως το ότι δε θέλει να βλέπει την κόρη του!

Το μόνο «θετικό» από την άρνησή του αυτή είναι ότι η Χόλμς τουλάχιστον που φοβόταν ότι θα χάσει την κόρη της λόγω της Σαϊεντολογίας με τον ίδιο τρόπο που την έχασε και η Νικόλ Κίντμαν είναι πλέον ήρεμη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top