Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Να γιατί χώρισαν Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο!

Τι αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian»

Τόνοι μελάνι έχουν χυθεί σχετικά με το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Έχουν ακουστεί πολλά σενάρια, ενώ το επικρατέστερο είναι αυτό της απιστίας από την πλευρά του Βραζιλιάνου.

Ένα νέο βρετανικό δημοσίευμα, τονίζει ότι η ακόρεστη επιθυμία του Αλβάρο για τα χρήματα ήταν ο πραγματικός λόγος διαζυγίου του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian», η πρώτη σοβαρή κρίση στον γάμο του ζευγαριού δεν ήταν οι απιστίες του Αλβάρο, αλλά οικονομικοί λόγοι.

Συγκεκριμένα, ο Ντόντα ήθελε να μπει συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις της Αθηνάς, κάτι που η σύζυγός του αρνιόταν πεισματικά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Αλβάρο, ενώ έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο που προβλέπει τι ακριβώς δικαιούται, μετά το διαζύγιο διεκδικεί σχεδόν τη μισή περιουσία της μοναδικής κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, δικαιούται 11.000.000 - δηλαδή ένα εκατομμύριο ανά έτος γάμου. Ωστόσο, εκείνος θα διεκδικήσει το επιβλητικό ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή σχεδόν τη μισή περιουσία της Αθηνάς.

Διαβάστε επίσης:

Στο σφυρί η ΘΡΥΛΙΚΗ Mercedes και το αερόστατο των Ωνάση
Στα άκρα ο «χρυσός» πόλεμος της Αθηνάς Ωνάση με τον ΑλβάροΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top