Γιατί η Νάταλι Πόρτμαν τα βάζει με τους άντρες του Χόλιγουντ;

Αναφέρθηκε ακόμα και στην αντιμαχία Κλίντον - Τραμπ

Το Χόλιγουντ είναι ανδροκρατούμενο. Αυτό δηλώνει και σε αυτό εστίασε στην τελευταία της συνέντευξη η Νάταλι Πόρτμαν, αλλά και στο κατά πόσο το επίθετό της της είναι μέσον για να αναδειχθεί στο χώρο της.
Η 35χρονη ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα "Welt am Sonntag" για την τύχη της να έχει ένα επώνυμο και μια προϋπηρεσία που της ανοίγει πόρτες, αλλά και για τις διακρίσεις των γυναικών έναντι των αντρών στη βιομηχανία του θεάματος.

«Μάλλον για μένα όλο αυτό ήταν λιγότερο δύσκολο, από ό,τι για ά��λες γυναίκες, γιατί εγώ είμαι εγκατεστημένη στο Χόλιγουντ» είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αναφερόμενη στο ότι στις Κάνες έκανε και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία "A love story and Darkness", πραγματοποιώντας ένα προσωπικό της στοίχημα που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Άμος Οζ, στο οποίο υπογράφει τόσο το σενάριο, όσο και την σκηνοθεσία, ενώ έχει μερίδιο «ευθύνης» και στην παραγωγή.

Και συνέχισε: «Οι διανομείς των ταινιών είναι κυρίως άντρες. Οι παραγωγοί και οι επενδυτές επίσης είναι άντρες. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι όλοι όσοι παίρνουν τις αποφάσεις στο Χόλιγουντ και καθορίζουν την παραγωγή πολιτισμού είναι άντρες. Θα πρέπει να βοηθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε».

Μίλησε ακόμα και για την πολιτική σκηνή ��αι τον σεξισμό που τη διακρίνει με αφορμή την αντιμαχία Κλίντον και Τραμπ. "Η Χίλαρι Κλίντον είναι μια γυναίκα 68 ετών. Οι γυναίκες σ’ αυτήν την ηλικία αντιμετωπίζουν τις περισσότερες διακρίσεις από την κοινωνία μας" είπε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top