Διαζύγιο Μπραντζελίνα:Οι πράκτορες του FBI χτύπησαν την πόρτα της Τζολί!

Τι ζήτησαν από την ηθοποιό και τα παιδιά

Διαζύγιο Μπραντζελίνα:Οι πράκτορες του FBI χτύπησαν την πόρτα της Τζολί!
To διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ δεν έχει πάψει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ. Ολοένα και νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άλλοτε λαμπερό ζευγάρι της showbiz.

Αυτή τη φορά η διάσημη ηθοποιός δέχτηκε την επίσκεψη πρακτόρων του FBI στο σπίτι της στο Μαλιμπού, μετά τις καταγγελίες περί λεκτικής και σωματικής επίθεσης από τον Μπραντ Πιτ στον 15χρονο γιο τους Μάντοξ.
antz1_1.jpg


Ειδικότερα, οι πράκτορες βρέθηκαν στο σπίτι που έχει νοικιάσει η ηθοποιός μετά τον χωρισμό και, επί σχεδόν τρεις ώρες, έκαναν ερωτήσεις, τόσο στην Αντζελίνα, όσο και στα παιδιά.

Σύμφωνα με το TMZ, δεν επρόκειτο για επίσημη έρευνα, αλλά για μια προσπάθεια του FBI να διαπιστώσει τα γεγονότα και να προσδιορίσει αν υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να «ανοίξει» έρευνα για το περιστατικό.
antz2_1.jpg

Οι πράκτορες ζήτησαν από την ηθοποιό και τα παιδιά να περιγράψουν καρέ – καρέ για το περιστατικό, το οποίο λέγεται πως συνέβη μέσα στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας, στις 14 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν η ηθοποιός καταθέσει την αίτηση διαζυγίου.

«Προσπαθούν να βρουν λύση σε θέματα που δεν συμφωνούν. Η κατάσταση μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα τεταμένη», λέει άνθρωπος που μίλησε στο People. Ο Πιτ είχε πριν από λίγες μέρες συνάντηση με τα πέντε παιδιά του και ήταν πολύ συγκινημένος.
antz3_1.jpg

Σύμφωνα με το Us Weekly o Μάντοξ δεν πήγε να συνα��τήσει τον πατέρα του. «Ο Μάντοξ είναι πολύ δεμένος με την μητέρα και γι΄ αυτό προτίμησε να μην πάει».

Όσον αφορά την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών, αυτή την έχει η Τζολί, γεγονός που κάνει τον Μπραντ Πιτ να θέλει απεγνωσμένα να βρεθεί μία λύση.
Μάλιστα, ο ίδιος υποβλήθηκε σε τεστ για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει εξάρτηση από το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Το πρώτο τεστ βγήκε αρνητικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top