Σε πελάγη ευτυχίας η καλλονή της Victoria’s Secret, Κάντις Σουένποελ-Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ του μωρού της

Γέννησε την περασμένη Παρασκευή- Το μήνυμα που έγραψε στη λεζάντα

Σε πελάγη ευτυχίας η καλλονή της Victoria’s Secret, Κάντις Σουένποελ-Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ του μωρού της

​Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κάντις Σουένποελ καθώς την Παρασκευή υποδέχθηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Χέρμαν Νίκολι.

καντις 4.jpg
Μέσω Instagram, η 27χρονη καλλονή της Victoria’s Secret ανέβασε την πρώτη φωτο του νεογέννητου μωρού της γράφοντας στη λεζάντα «Η ζωή είναι γλυκιά».

Την ίδια ασπρόμαυρη φωτο μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram και ο αγαπημένος της με το εξής μήνυμα: «Αυτός είναι ο μικρός μας άγγελος, ο Anacã. Αγαπώ πολύ αυτό το μωράκι και σένα, Μανούλα».

καντις 1.jpg
Όπως καταλαβαίνετε τα μηνύματα αγάπης και οι ευχές των followers τους έπεσαν βροχή, ενώ ο φωτογράφος Jerome Duran, ευχήθηκε στο αγγελάκι με τον δικίο του τρόπο.

6666.jpg
Ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια γυμνή φωτο της Κάντις, την οποία είχε τραβήξει ο ίδιος όταν εκείνη ήταν έγκυος και έγραψε στη λεζάντα: «Η πιο όμορφη μαμά. Καλωσήρθες Anacã»

καντις 3.jpg
Να σημειώσουμε, ότι η 27χρονη Κάντις και ο 34χρονος κούκλος (επίσης μοντέλο) αρραβωνιαστικός της, είναι μαζί ε��ώ και περίπου δέκα χρόνια, ωστόσο ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Αύγουστο, και τον περασμένο Μάρτιο έσκασε και η εγκυμοσύνη της Κάντις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top