Αρνείται να πληρώσει τις οφειλές του στο δημόσιο πασίγνωστος Έλληνας ηθο��οιός

«Όταν με παίρνουν από τις τράπεζες τους εξηγώ ότι είναι μάταιο να με ενοχλούν» ανέφερε χαρακτηριστικά

​Πώς δεν πληρώνει την εφορία, αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη «Αποκαλυπτικά».

«Είμαι ήσυχος, έχω βγάλει το Κράτος από το κεφάλι μου, από τις υποχρεώσεις μου, έχω βγάλει τις τράπεζες από τις υποχρεώσεις μου. Αδιαφορώ. Έχω προτάξει τις ανάγκες των παιδιών μου και της οικογένειας μου. Δηλαδή αν πάρω 100 ευρώ θα πάνε στα παιδιά μου, η τράπεζα δεν θα πάρει, η Εφορία δεν θα πάρει» είπε απογοητευμένος ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Μου παίρνουν τόσα χρόνια πολλά παραπάνω από αυτά που έχω να μου παίρνει. Το ΙΚΑ μου παίρνει τόσα χρόνια 100πλάσια από αυτά που έπρεπε να μου παίρνει χωρίς να μου τα αναγνωρίζει ως ένσημα. Πληρωμένα χρήματα. Και δεν θα δώσω στο παιδί μου; Δεν θα του π��ρω ένα παιχνίδι; Δεν θα του δώσω καλό φαγητό; Δεν θα του δημιουργήσω τη συνθήκη που πρέπει να του δημιουργήσω για να πληρώνω την τράπεζα; Όχι. Όπως εμένα με έριξε έξω η τράπεζα, ας πέσει κι εκείνη έξω. Όταν με παίρνουν από τις τράπεζες τους εξηγώ ότι είναι μάταιο να με ενοχλούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top