ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ της Κορινθίου:Οι ανταγωνίστριές μου με θάβουν στους εργοδότες μου,δέχομαι πόλεμο

«Με χτυπούν πισώπλατα, δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έχω ζήτηση»

ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ της Κορινθίου:Οι ανταγωνίστριές μου με θάβουν στους εργοδότες μου,δέχομαι πόλεμο

​Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου εναντίον συναδέλφων της, που όπως υποστηρίζει η ίδια την πολεμούν γιατί την προτιμούν οι εργοδότες της για τις δουλειές τους.

Όλα ξεκίνησαν από μια οργισμένη ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, στην οποία η γνωστή ηθοποιός έγραφε:

4108_GIANIS_AIVAZIS_MARIA_KORINTHIOY_1762016.jpg

«Έχετε λυσσάξει! Να ξέρετε ότι όλα έρχονται στα αυτιά μου. Ξέρετε εσείς… Δεν πειράζει κατανοώ κάποιους ανθρώπους να ασχολούνται με την πάρτη μου χωρίς να τους ενοχλώ! Δύναμη να ξέρετε μου δίνει και με πεισμώνει ακόμα περισσότερο να κάνω ακόμα πιο πολλά. Συμβουλή: Η Κορινθίου είναι 15 χρόνια στο χώρο (πολλά όχι, αλλά ούτε και λίγα), έχω φάει πολλά… σκατά, αλλά ταυτόχρονα κοιτούσα πώς θα εξελιχθώ και θα ωριμάσω χρόνο με το χρόνο με τη δική μου δύναμη, αποφασιστικότητα και τέλος πάντων μαγκιά. Συμβουλεύω λοιπόν να κάνετε το ίδιο και να μην κοιτάτε τι έκανε η Κορινθίου και η κάθε Κορινθίου. Μερσί και γεια σας».

Μιλώντας μάλιστα στο ένθετο Real Life της Real News, η Μαρία Κορινθίου καταγγέλλει ότι ανταγωνίστριές της την διαβάλλουν στους εργοδότες της.

«Το μήνυμά μου αυτό απευθύνεται σε μια σειρά από ανταγωνίστριές μου που με θάβουν άγρια στους εργοδότες μου. Τους τηλεφωνούν και τους λένε: “πάλι την Κορινθίου πήρε;”. Δέχομαι έναν άγριο πόλεμο! Με χτυπούν πισώπλατα! ��εν μπορούν να χωνέψουν ότι εγώ έχω ζήτηση, ενώ αυτές όχι και πετάνε λάσπη! Μα να παίρνεις τηλέφωνο και να λες: “διωξ’ την και πάρε εμένα που είμαι καλύτερη”; Τα μαθαίνω όλα γιατί όλα μαθαίνονται κάποια στιγμή και φορτώνω! Τόση κακία; Σε μια γυναίκα που δουλεύει τόσο σκληρά και που δεν της έχει χαριστεί τίποτα; Γιατί;», αναρωτιέται.

9686_MARIA_SOLOMOY_1842016.jpg

Δεν κρύβει μάλιστα ότι αισθάνεται θιγμένη από όσα έχουν φτάσει στα αυτιά της.

«Θα μπορούσα να βγω και να πω τα ονόματά τους γιατί είναι ανήθικο αυτό που κάνουν, αλλά ούτε να ξεκατινιαστώ θέλω, ούτε και να τις διαφημίσω. Αλλά ναι, έχω γίνει έξαλλη. Έπαιρναν τον Θωμόπουλο και του έλεγαν: “τι την πήρες την Κορινθίου στην καλοκαιρινή δουλειά σου;”. Συνάδελφοί μου ηθοποιοί! Και το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν και τώρα. Ας μάθουν λοιπόν πως ξέρω τις τακτικές τους, μήπως και ντραπούν και σταματήσουν τη λάσπη», λέει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top