ΣΟΚ για Ελληνίδα τραγουδίστρια: Το πτώμα φίλου της βρέθηκε στη θάλασσα!

«Πώς μπόρεσες να μας αφήσεις έτσι; Δεν μπορώ να σου πω “αντίο”»

ΣΟΚ για Ελληνίδα τραγουδίστρια: Το πτώμα φίλου της βρέθηκε στη θάλασσα!

​Συγκλονισμένη είναι η Χαρούλα Αλεξίου, όπως και η τοπική κοινωνία των Χανίων, καθώς η σορός ενός φίλου της βρέθηκε να επιπλέει στα ανοικτά της πόλης!

Η τραγωδία ήρθε στο φως το πρωί της Τετάρτης, όταν μία κοπέλα είδε τη σορό στη θάλασσα, λίγες δεκάδες μέτρα από την ακτή, ανοιχτά της περιοχής της Κουλούρας, στην Χαλέπα και ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες περισυνέλλεξαν το άψυχο κορμί ενός άνδρα.

collage11.jpg

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, το πτώμα ανήκε στον 76χρονο διακοσμητή Μπάμπη Γονίδη, γνωστό και αγαπητό πρόσωπο της χανιώτικης κοινωνίας, αλλά και φίλο της Χαρούλας Αλεξίου!

1 (1).jpg

«Πώς μπόρεσες; Δύο ημέρες πριν, ήσουν αυτός που ήξερα και αγαπούσα. Σε ποιο φανταστικό κόσμο ζούσες αδερφέ μου και δεν μας το είπες ποτέ; Γιατί αυτή η πλάνη; Εσύ που αγάπησες τόσους ανθρώπους και λατρεύτηκες από αυτούς! Πώς μπόρεσες Μπάμπη να μας αφήσεις έτσι; Δεν μπορώ να σου πω “αντίο” αδερφέ μου, δεν μπορώ», έγραψε η καλλιτέχνιδα στο Facebook, αποχαιρετώντας τον εκλιπόντα.

2.jpg

Όπως αναφέρει το zarpanews, τα αίτια του θανάτου του 76χρονου αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά την νεκροψία νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Χανίων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top