Ο θάνατος που στιγμάτισε τον Τσαλίκη: «Ένα κομμά��ι στην καρδιά μας νεκρώθηκε»

Η εξομολόγηση για τις πιο χαρούμενες και τις πιο δυσάρεστες στιγμές του

Τις μεγαλύτερες χαρές που βίωσε στη ζωή του περιέγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης, ενώ μίλησε με συγκινητικά λόγια για το θάνατο που τον συγκλόνισε.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες Με Τη Ζήνα» του Star, ο δημοφιλής τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε ευτυχισμένες στιγμές του, αλλά και προσωπικές δυσκολίες.

«Οι μεγαλύτερες χαρές στη ζωή μου και στη γέννηση των παιδιών μου. Δεν μπορώ να πω μία ως την μεγαλύτερή μου χαρά. Είναι τρείς - τέσσερις που είναι μαζί, πάνε χέρι – χέρι: ο γάμος με την Δώρα και τα τρία μου παιδιά, δηλαδή τέσσερις χαρές», ανέφερε ο Γιώργος, προσθέτοντας πως από την επαγγελματική του διαδρομή χαίρεται μεμονωμένες στιγμές επιτυχίας και ξεχωρίζει την απονο��ή του πρώτου του δίσκου.

Σε ερώτηση για την πιο δυσάρεστη στιγμή της ζωής του, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο θάνατο του κουνιάδου του, Γιώργου: «μας στιγμάτισε τόσο πολύ, τόσο βαθιά και ανεπανόρθωτα. Αυτό δεν επανέρχεται! Υπάρχει ένα κομμάτι στην καρδιά μας, περισσότερο στην καρδιά της Δώρας, που νεκρώθηκε. Δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ!».

«Επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος, προσπαθώ να μην το δείχνω και, μερικές φορές, στην προσπάθειά μου αυτή, γίνομαι σκληρός. Δηλαδή μπορεί σε ένα περιστατικό, αντί να περιμένεις μια φυσιολογική αντίδραση, εγώ μπορεί να “κλείσω” και να είμαι πιο σκληρός, αλλά μέσα μου παλεύω να ισορροπήσω», συνέχισε ο Γιώργος, ενώ, συγκινημένος, ανέφερε πως περισσότερο προστατεύει τον πατέρα του, γιατί δεν τον έχει ποτέ να μιζεριάζει όσο κι αν έχει περάσει μια δύσκολη μέρα.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο τραγουδιστής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top