Αλίσια Ματσάδο: Αυτή είναι η καλλονή εστεμμένη που ο Τράμπ χαρακτήρισε «Μiss Piggy»!

Τι είπε η Κλίντον κατά τη διάρκεια του debate

Αλίσια Ματσάδο: Αυτή είναι η καλλονή εστεμμένη που ο Τράμπ χαρακτήρισε «Μiss Piggy»!
Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ έδωσαν την πρώτη τους μάχη πρόσωπο με πρόσωπο σε ένα ντιμπέιτ που διεξήχθη σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.

1478.jpg


Κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας, η Κλίντον κατηγόρησε τον Τραμπ ότι είχε αποκαλέσει τη νικήτρια των καλλιστείων Miss Universe του 1996, Αλίσια Ματσάδο, «Μiss Piggy», όπως η τροφαντή γουρουνίτσα των κινουμένων σχεδίων.

«Είχε πάρει άπειρα κιλά. Ηταν πραγματικό πρόβλημα. Είχαμε πρόβλημα», είπε ο Τραμπ, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης των καλλιστείων.
al2.jpg

Το 1997, η Ματσάδο ανακοίνωσε ότι ήταν τουλάχιστον 7 κιλά παχύτερη σε σύγκριση με την περίοδο που κέρδισε τον διαγωνισμό και ξεκίνησε δίαιτα, ενώ ο Τραμπ βγήκε στις τηλεοράσεις με φόντο τη Ματσάδο να κάνει γυμναστική και είπε: «Της αρέσει να τρώει, όπως σε όλους μας».
al4.jpg


«Μετά τα σχόλια ήμουν άρρωστη. Είχα ανορεξία και βουλιμία για πέντε χρόνια», έχει δηλώσει η Ματσάδο.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η Αλίσια Ματσάδο:

Η Αλίσια Ματσάδο γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1976 στην Βενεζουέλα.Είναι ηθοποιός, παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, τραγουδίστρια και πρώην Μις Υφήλιος 1996 και ζει στο Μεξικό. Ήταν η τέταρτη γυναίκα από τη Βενεζουέλα που είχε κερδίσει το στέμμα της Μις Υφήλιος.
aL5.jpg

Η Ματσάδο κέρδισε το διαγωνισμό "Μις Βενεζουέλα 1995" αντιπροσωπεύοντας την πολιτεία Γιαρακούι και έπειτα το στέμμα της Μις Υφήλιος 1996 στο Λας Βέγκας. Η δεύτερη καλύτερη, Ζακελίν Αγκιλέρα, κέρδισε επίσης το στέμμα της "Μις Κόσμος 1995", κι έτσι για δεύτερη φορά δύο Βενεζουελάνες στον ίδιο διαγωνισμό κέρδισαν δύο παγκόσμιους τίτλους.
al1.jpg
Κατά τη διάρκεια της βασιλείας της ως Μις Υφήλιος, έγινε πρωτοσέλιδο όταν αναφέρθηκε ότι κέρδισε πολύ βάρος και ο Οργανισμός Μις Υφήλιος εξέταζε την αντικατάσταση της. Το 1998, έκανε το ντεμπούτο της στη δημοφιλή τηλενουβέλα Σαμάνθα στο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εμφανίστηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου 2006 της μεξικάνικης έκδοσης του περιοδικού Playboy γινόμενη η μόνη Μις Υφήλιος που ποζάρει γυμνή για το Playboy. Στις 25 Ιουνίου 2008 απέκτησε μια κόρη την Ντινόρα Βαλεντίνα από προηγούμενη σχέση της.

Να σημειωθεί πως η Κλίντον ανέφερε ότι η Ματσάδο «έχει γίνει πολίτης των ΗΠΑ και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι πρόκειται να ψηφίσει αυτόν το Νοέμβριο».

Η πρώην Miss Universe, μετά το ντιμπέιτ, ευχαρίστησε την Χίλαρι Κλίντον για τον σεβασμό, προσθέτοντας: «Είμαι μαζί σου!». Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top