ΑΛΛΑΖΕΙ όλη της την ζω�� η Αντζελίνα Τζολί-Γίνεται καθηγήτρια Πανεπιστημίου στο LSE και στη Χάγη

Αναμένεται να δίνει διαλέξεις και να συμμετέχει σε εργαστήρια και δημόσιες εκδηλώσεις του τμήματος

Την προηγούμενη εβδομάδα η Αντζελίνα Τζολί απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλου του πλανήτη με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε κατά του συζύγου της Μπραντ Πιτ, λίγο πριν κλείσουν τη δεύτερη επέτειο ως παντρεμένοι και έχοντας 12ετή σχέση και έξι παιδιά!

Αυτή την εβδομάδα η είδηση είναι ότι η λαμπερή Χολιγουντιανή σταρ σκοπεύει να γίνει καθηγήτρια Πανεπιστημίου, αφού συζητά με το London School of Economics, ώστε η ηθοποιός να ενταχθεί τη νέα χρονιά στο διδακτικό προσωπικό της σχολής.

Η Τζολί επιθυμεί να διδάξει ως επισκέπτρια καθηγήτρια στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στις γυναίκες, την ειρήνη και την ασφάλεια.

Σύμφωνα με το περιοδικό People εκπρόσωπος της σχολής δήλωσε ότι η διάσημη ηθοποιός θα «ενταχθεί από τον Σεπτέμβριο του 2017 ως επισκέπτρια καθηγήτρια», ενώ το πρόγραμμα θα αρχίσει να δέχεται αιτήσεις συμμετοχής από αυτό το φθινόπωρο.

Στο πλαίσιο των νέων της καθηκόντων η Τζολί αναμένεται να δίνει διαλέξεις και να συμμετέχει σε εργαστήρια και δημόσιες εκδηλώσεις του τμήματος, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσει και την έρευνα πάνω στο αντικείμενο αυτό.

Το σχολείο του Κέντρου για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015 από την Τζολί και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ. Οι δυο του δημιούργησαν και την πρωτοβουλία για πρόληψη της σεξουαλικής βίας στις συρρ��ξεις.

Η Τζολί εκτός από το LSE θα διδάξει ως επισκέπτρια καθηγήτρια σε ανάλογο πρόγραμμα στη Χάγη καθώς και στο Ινστιτούτο Georgetown για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια στις ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top