ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαρισμένος ο Κλούνεϊ με το διαζύγιο των Μπραντζελίνα – Τι τους αφιέρωσε η Αντέλ!

«Βόμβα» στη showbiz έβαλε ο χωρισμός των ηθοποιών

​«Πάγωσε» η showbiz με την είδηση του διαζυγίου του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, καθώς ουδείς μπορούσε να φανταστεί πως οι φήμες που οργίαζαν θα γίνονταν πραγματικότητα. Μάλιστα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, στενός φίλος του ηθοποιού, δεν έκρυψε το σοκ του μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, ενώ η Αντέλ έκανε μία ιδιαίτερη αφιέρωση στο πάλαι ποτέ ζευγάρι.

Την ώρα που στο φως της δημοσιότητας έρχονται αποκαλύψεις και άγνωστες πτυχές του έγγαμου βίου των Μπραντζελίνα, ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι, μετά από 12 χρόνια σχέσης, έξι παιδιά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Αντζελίνα, οι δύο ηθοποιοί τραβούν δρόμους χωριστούς.

«Τι συνέβη;», ρώτησε σαστισμένος ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, ένας εκ των στενών φίλων του Μπραντ Πιτ, όταν δημοσιογράφος του CNN του ζήτησε ένα σχόλιο για το διαζύγιο. «Δεν το ήξερα! Λυπάμαι πολύ! Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή και άτυχη στιγμή για μία οικογένεια… Τώρα το μαθαίνω, πρώτη φορά το ακούω… Ουάου», συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ, η Αντέλ αναφέρθηκε από μικροφώνου στο χωρισμό - «βόμβα», χαρακτηρίζοντάς τον «τέλος εποχής»! «Ακούσατε για την Αντζελίνα και τον Μπραντ; Τους αφιερώνω αυτό το σόου. Δεν μου αρέσουν τα γκόσιπ και η προσωπική ζωή του καθενός είναι ιδιωτική, αλλά σοκαρίστηκα μόλις το έμαθα», είπε η 28χρονη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Νέα Υόρκη.

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση του Κλούνεϊ και τα λόγια της Αντέλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ την προφητική ταινία Τζολί – Πιτ για το διαζύγιο! Γνωρίστηκαν και χώρισαν στο πλατό!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΥΤΗ είναι η αίτηση διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί! Ποια μέρα χώρισαν;

ΒΙΝΤΕΟ: Κλαίγοντας ανακοίνωσε το διαζύγιο των Μπραντζελίνα ο «κουτσομπόλης του Χόλιγουντ»

Μπραντζελίνα: ΔΕΙΤΕ την ΑΜΥΘΗΤΗ περιουσία τους - 400 εκ. δολάρια και παραμυθένια σπίτια!

Διαζύγιο #Brangelina: Το twitter κάνει πάρτι με Τσίπρα και Άνιστον!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top