ΔΕΙΤΕ την προφητική ταινία Τζολί – Πιτ για το διαζύγιο! Γνωρίστηκαν και χώρισαν στο πλατό!

«Ο κύριος και η κυρία Σμιθ» έριξαν αυλαία «Δίπλα στη θάλασσα»...

Στο μέρος όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, το κινηματογραφικό πλατό, γράφτηκε ο επίλογος του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, με την τελευταία ταινία στην οποία εμφανίστηκαν μαζί και σκηνοθέτησε η ηθοποιός, να αποδεικνύεται προφητική.

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, στο «Mr. and Mrs. Smith», ο Μπραντ και η Αντζελίνα συνεργάστηκαν ξανά στην τρίτη σκηνοθετική απόπειρα της ηθοποιού, το «By the sea» («Δίπλα στη θάλασσα»), που κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου 2015.

080515102332_2913.jpg
(Έτσι άρχισαν όλα: το 2005, στο «Mr. & Mrs. Smith»)

Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι ίδιοι είχαν συνδυάσει τη δουλειά με το ταξίδι του μέλιτος, καθώς, λίγες ημέρες μετά τον κρυφό τους γάμο, στον πύργο τους στη Νότια Γαλλία, είχαν ταξιδέψει στην Μάλτα, για τις ανάγκες της ταινίας.

Το σενάριο του «By the sea», που βγήκε στις αίθουσες εν μέσω έντονης φημολογίας για χωρισμό των «λαμπερών» πρωταγωνιστών, αποδείχθηκε προφητικό: ο Αμερικανός συγγραφέας Ρόλαντ, που ενσάρκωσε ο Μπραντ και η σύζυγός του, Βανέσα, την οποία υποδύθηκε η Τζολί, αντιμετωπίζουν κρίση στο γάμο τους και αποφασίζουν να μεταβούν σε ένα ήσυχο παραθαλάσσιο θέρετρο στη Γαλλία της δεκαετίας του ’70, αναζητώντας διέξοδο. Απόμακροι συναισθηματικά και αποξενωμένοι ως ζευγάρι, οι δυο τους αναμετρώνται με τα μυστικά τους και λαμβάνουν δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους, δείχνοντας πως η αγάπη και υπάρχει και πεθαίνει.

080515102329_9325.jpg

«Ο Μπραντ και εγώ έχουμε τα θέματά μας... αλλά, αν οι χαρακτήρες είχαν παρόμοια προβλήματα, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε την ταινία. Δεν είναι αυτοβιογραφική», είχε δηλώσει η Αντζελίνα για την ταινία, συμπληρώνοντας πως «όλοι ξέρουν πως δεν υπάρχει μόνο η τραγωδία ή η καθαρή χαρά στη ζωή. Οι σχέσεις έχουν αυτά τα άκρα. Μπορείς να αγαπάς παράφορα τον ίδιο άνθρωπο που θέλεις να σκοτώσεις».

MAIN-brad-ange (800x533).jpg
(To -πρώην- ζευγάρι στην πρεμιέρα του «By the sea»)

Η 41χρονη σταρ διέψευδε κατηγορηματικά πως εμπνεύστηκε το «By the sea» από το γάμο της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι από το δικό μου τρελό μυαλό. Όταν το έγραφα, δεν πίστευα ότι πραγματικά θα κ��ναμε την ταινία, οπότε έγραφα πιο ελεύθερα».

080515102330_0666.jpg

«Είναι το παζλ της εξεύρεσης των πραγμάτων που μπαίνουν στη μέση όταν αγαπάς κάποιον. Πολλά είναι από το παρελθόν, από τις ανασφάλειές σου, από το πόσο πολύ θέλεις κάποιον που επικεντρώνεσαι στο να τον χάσεις», είχε πει ο Μπραντ.

Άραγε η ζωή αντέγραψε την Τέχνη ή η Τέχνη τη ζωή;

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του «By the sea»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΥΤΗ είναι η αίτηση διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί! Ποια μέρα χώρισαν;

Μπραντζελίνα: ΔΕΙΤΕ την ΑΜΥΘΗΤΗ περιουσία τους - 400 εκ. δολάρια και παραμυθένια σπίτια!

ΒΙΝΤΕΟ: Κλαίγοντας ανακοίνωσε το διαζύγιο των Μπραντζελίνα ο «κουτσομπόλης του Χόλιγουντ»

ΑΥΤΗ είναι η πασίγνωστη ηθοποιός που μπήκε ανάμεσα στους Μπραντζελίνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top