Νονός ο Ανδρέας Γεωργίου - Βάπτισε το μωρό πρωταγωνίστριας του «Μπρούσκο»!

Υπό άκρα μυστικότητα το μυστήριο

Την κουμπαριά με την οποία «σφράγισαν» τη φιλία τους έκαναν ο Ανδρέας Γεωργίου και η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο», Πανίτσα Χατζηαράπη, καθώς ο ηθοποιός και σεναριογράφος βάπτισε το μωρό της!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον Μάιο που μας πέρασε, η Πανίτσα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ ο Ανδρέας ήταν από την αρχή στο πλευρό της. Μάλιστα, η Κύπρια ηθοποιός είχε εξομολογηθεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως έμεινε έγκυος με εξωσωματική, με δότη σπέρματος στην Αθήνα, προσθέτοντας ότι πήρε την απόφαση αυτή καθώς είναι 38 ετών και τα ηλικιακά της περιθώρια στενεύουν.

100516130319_9509.jpg
(Ο Ανδρέας ήταν παρών και στον τοκετό)

Το Σάββατο που μας πέρασε και υπό άκρα μυστικότητα, ο Ανδρέας έγινε νονός, δίνοντας στον μπέμπη το όνομα Θεόδωρος Γαβριήλ! Σύμφωνα με την κυπριακή εκπομπή «Love & Style», το μυστήριο έγινε στην εκκλησία της Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας, στα περίχωρα της Λευκωσίας και ακολούθησε γλέντι.

Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων ήταν πολλοί ηθοποιοί από τις σειρές «Μπρούσκο» και «Δίδυμα Φεγγάρια», όπως οι Ελένη Βαΐτσου, Κούλης Νικολάου, Γιώργος Ζένιος, Αλέξανδρος Παρίσης, Βαρβάρα Λάρμου και Στέφανος Μιχαήλ.

Δείτε στο βίντεο εικόνες από τη βάπτιση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top