Ξέσπασε η Ζέτα Μακρυπούλια: Εκνευρισμένη με τα δημοσιεύματα που την χωρίζο��ν με τον Χατζηγιάννη

ΔΕΙΤΕ τι ανέφερε σε φιλικό της πρόσωπο

Ξέσπασε η Ζέτα Μακρυπούλια: Εκνευρισμένη με τα δημοσιεύματα που την χωρίζουν με τον Χατζηγιάννη

Εκνευρισμένη φέρεται να είναι η Ζέτα Μακρυπούλια με τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι έχει χωρίσει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Σύμφωνα με την Real News, η ηθοποιός ξέσπασε για τις «ψευδείς» φήμες λέγοντας σε φιλικό της πρόσωπο:

«Κάθε τόσο με χωρίζουν και με θέλουν μόνη και πεσμένη. Αναρωτιέμαι, δεν κουράστηκαν πια με την ίδια “καραμέλα” τόσα χρόνια; Αφού βλέπουν ότι δεν τους κάνουμε τη χάρη, γιατί επιμένουν τόσο να διαψεύδονται; Γιατί γίνονται προκλητικοί και πουλάνε μια φούσκα που αποδεδειγμένα σκάει; Τους ενοχλεί που είμαστε τόσο καλά για τόσα χρόνια; Ας πάρουν χαμπάρι ότι δεν χωρίζουμε και ότι συνεχίζουμε μαζί, καλύτερα από ποτέ!».

Resizer (1).jpg
Όσο γιατί η ίδια δεν αποφασίζει να εκφράσει ανοιχτά την ενόχλησή της με μια συνέντευξή της;

«Το έχει κάνει στο παρελθόν», εξήγησε στην εφημερίδα κοντινό της πρόσωπο, «αλλά και από αυτό δεν βγαίνει αποτέλεσμα. Μπορεί να βγει και να πει πόσο ευτυχισμένη είναι με τον Μιχάλη, να τους φωτογραφίσουν μαζί και την επόμενη να ακουστούν νέες φήμες ότι ράγισε το γυαλί». Για αυτό έχει αποφασίσει να σιωπά, χωρίς να σημαίνει ότι δεν εκνευρίζεται ότι βλέπει τη σχέση της «κρεμασμένη» στα περίπτερα δίπλα σε ψεύτικους τίτλους».

130916103154_4128.jpg
Όπως σας είχε γράψει πρώτο το star.gr, τις σχετικές φήμες περί χωρισμού είχε διαψεύσει η δικηγόρος του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τις φωτο που είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, από τη συναυλία του τραγουδιστή στη Νέα Σμύρνη, στην οποία είχε δώσει το «παρών» και η Ζέτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top