Μαράια Κάρεϊ: Απολαμβάνει τις διακοπές της σε Μύκονο και Σαντορίνη με τα παιδιά της!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

​Τα μαγευτικά ελληνικά νησιά μας επέλεξε για τις διακοπές της η διάσημη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ, πριν ξεκινήσει την περιοδεία της στην Λατινική Αμερική.

Η 46χρονη σταρ επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό της τζετ στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας και αποχαιρέτησε το Λας Βέγκας ολοκληρώνοντας τις παραστάσεις της στο Colosseum.

Μάλιστα η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία επιβίβασης, όπου φαίνεται αδυνατισμένη κι ανανεωμένη…

140916100953_3716.jpg
Οι προορισμοί που επέλεξε; Μύκονο και Σαντορίνη!

Η επόμενη φωτογραφία που ανέβασε ήταν μαζί με τον γιο της Μορόκαν Σκοτ, όπου απολαμβάνουν μαζί το γεύμα τους στο νησί των ανέμων.

dryrtwy.jpg
Την επόμενη μέρα η σταρ επέλεξε να ανεβάσει μία φωτογραφία μαζί με την κόρη της Μονρόε να κάνουν τζετ σκι στα νερά της Σαντορίνης.

dftutwyut67.jpg
Στην Σαντορίνη, φορώντας μαύρο φόρεμα περπάτησε παρέα με τον Αυστραλό πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της και ιδιοκτήτη καζίνων, James Packer, τα δυο τους παιδιά και τους άνδρες της προσωπικής της ασφαλείας στα γραφικά σοκάκια κι έπειτα κάθισαν για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο με θέα το ηφαίστειο.

CAREY_h_645_450.jpg
Εν τω μεταξύ η τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα ριάλιτι σόου (η ίδια προτιμάει να το ονομάζει ντοκιμαντέρ), το οποίο θα ξεκινήσει στο Ε! στις 4 Δεκεμβρίου και θα ακολουθεί την διάσημη τραγουδίστρια στην καθημερινότητα της καθώς προετοιμάζει την παγκόσμια περιοδεία της.

Διαβάστε επίσης:

H Μαράια Κάρεϊ κάνει διακοπές στην Ελλάδα! ΔΕΙΤΕ την με σέξι κόκκινα εσώρουχα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top