ΒΙΝΤΕΟ: Τραγούδησε ξανά η Πάολα επτά μήνες μετά το θάνατο του πατέρα της και του Παντελίδη!

Τα συγκινητικά της λόγια για την επιστροφή στη σκηνή

«Απόψε είναι η πρώτη μέρα που θα γίνω καλά!», είπε η Πάολα στην πρώτη της εμφάνιση επί σκηνής μετά τους θανάτους του πατέρα της και του καλού της φίλου, Παντελή Παντελίδη, που την βύθισαν στο πένθος και τη σιωπή. Μάλιστα, η τραγουδίστρια επέλεξε να πιάσει ξανά το μικρόφωνο στην πόλη που την ανέδειξε, την Θεσσαλονίκη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, η τραγουδίστρια κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα διπλό, άσχημο, παιχνίδι της μοίρας: στις αρχές του μήνα, ο πατέρας της έχασε την μάχη με τον καρκίνο και, λίγες ημέρες μετά, ο Παντελής Παντελίδης «έφυγε» στο μοιραίο τροχαίο.

783A1380 (467x800).jpg
(Η Πάολα, συντετριμμένη, στην κηδεία του Παντελίδη)

Λίγο πριν μοιραστεί την πίστα του «Κέντρο Αθηνών» με τον Σάκη Ρουβά, η Πάολα εμφανίστηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου το κοινό της επεφύλαξε θερμή υποδοχή.

«Καλώς βρεθήκαμε απόψε, εδώ! Νομίζω πως απόψε είναι η πρώτη μέρα που θα γίνω και εγώ καλά! Αυτή τη βραδιά, μετά από επτάμιση μήνες, την αφιερώνω στην αγάπη, στην αγάπη που δείχνετε εσείς προς εμένα», είπε η τραγουδίστρια από μικροφώνου και συνέχισε να τραγουδά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Πάολα και απόσπασμα από τη συναυλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάολα: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο του μπαμπά της (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστρέφει στην μουσική η Πάολα μετά το θάνατο του πατέρα της - Όλες οι λεπτομέρειες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top