Ο άγνωστος έρωτας του Μαζωνάκη – Ζευγάρι με χορεύτρια, πρώην του Κασιδόκωστα!

Ποια είναι η Μαρία Δελόγκα που φέρεται να έκλεψε την καρδιά του Γιώργου

Ο άγνωστος έρωτας του Μαζωνάκη – Ζευγάρι με χορεύτρια, πρώην του Κασιδόκωστα!

​Μπορεί ο Γιώργος Μαζωνάκης να έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα κάθε πτυχή της προσωπικής του ζωής, ωστόσο, ο άγνωστος έρωτάς του φαίνεται ότι αποκαλύφθηκε. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι με τη χορεύτρια Μαρία Δελόγκα!

Όπως αναφέρει το ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News», ο τραγουδιστής και η χορεύτρια ζουν έναν τρελό έρωτα εδώ και περίπου τέσσερις μήνες.

86xz5c6z2x3c2z3cx2.jpg

H όμορφη μελαχρινή έχει σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία της Αθήνας και μας είχε «συστηθεί» στον ελληνικό τελικό της Eurovision το 2012, όταν είχε εμφανιστεί στη σκηνή με το συγκρότημα Cassiopeia, ενώ η προσωπική της ζωή ήταν ξανά στα φώτα καθότι υπήρξε ζευγάρι με τον Πάρι Κασιδόκωστα!

MARIADEL3.jpg
(Φωτογραφία του Πάρι με την Μαρία όταν ήταν ζευγάρι)

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Γιώργος «ανέβασε» βίντεο στα social media, στην οποία κάνουν ιππασία στη φύση, λίγο πριν από την εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο, ενώ πολλοί τους έχουν δει σε στέκια των νοτίων προαστίων.

99.jpg

Μέχρι στιγμής, πάντως, ουδείς από το περιβάλλον του Γιώργου ��πιβεβαιώνει ή διαψεύδει την είδηση, ενώ ο ίδιος δήλωνε πριν από λίγο καιρό πως «τον μεγάλο έρωτα δεν τον έχω ζήσει ακόμα. Οπότε, κάτι μου έρχεται… πιστεύω, τώρα».

630_unnamed-19-300x300.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top