Βγήκε από το νοσοκομείο ο Γιώργος Βασ��λείου - Το νέο μήνυμά του για τον καρκίνο!

Εξιτήριο μετά από περίπου τρεις μήνες και σειρά από ακτινοβολίες

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Γιώργος Βασιλείου - Το νέο μήνυμά του για τον καρκίνο!

​Στο σπίτι του επέστρεψε ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου, που, εδώ και λίγο καιρό, «παλεύει» με τον καρκίνο.

«Καλημέρα… Καλό Σ/Κ… Από το σπίτι… Φιλιά σε όλους… Να περνάτε καλά… Ευχαριστώ για τις χιλιάδες ευχές την αγάπη σας, την στήριξη, την δύναμη που μου δίνετε… Ευχαριστώ εγώ και η οικογένεια μου…», έγραψε στο Facebook o ηθοποιός, κάνοντας γνωστό το ότι πήρε εξιτήριο.

vasileiou-1.jpg
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον τελευταίο χρόνο, ένας έντονος βήχας προβλημάτισε τον τηλεοπτικό ταξίαρχο Θεοχάρη και τη σύζυγό του, Λία. Έτσι, ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής αποφάσισε να κάνει αξονική, η οποία έδειξε «μαύρισμα» στον πνεύμονα και, φιλικό τους πρόσωπο που είναι γιατρός, τον προέτρεψε να προβεί σε ενδελεχή ιατρικό έλεγχο. Οι εξετάσεις έγιναν σε δημόσιο νοσοκομείο και, ύστερα από 20 μέρες, βγήκαν οι απαντήσεις, σύμφωνα με τις οποίες έπρεπε να γίνει εσπευσμένα εισαγωγή στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά.

«Τώρα ολοκλήρωσα έναν κύκλο 15 ακτινοβολιών στον πνεύμονα... Η αλήθεια είναι πως έχω άγχος, αλλά προσπαθώ, το παλεύω. Πιστεύω πως θα πάω καλά. Έκανα μαγνητικές σε όλο μου το σώμα και όλες ήταν καλές. Ωστόσο, όταν με το καλό βγω, θα έρχομαι μόνο για να κάνω τις χημειοθεραπείες μου και θα φεύγω», δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος, στην εφημερίδα «Spirto» και συνέχισε: «αυτό που έπαθα, το έπαθα από το τσιγάρο. Κάπνιζα δύο πακέτα τη μέρα. Γι’ αυτό τώρα, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, ένα πράγμα λέω σε όλους: “Κόψτε το τσιγάρο!”. Ταλαιπωρήθηκα για δυόμιση μήνες. Μιλάμε για σκληρή ταλαιπωρία. Ας είναι όμως περαστικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top