ΒΙΝΤΕΟ: Τα δάκρυα της Καλομοίρας για το πρόβλημα υγείας του γιου της!

Πώς είναι σήμερα η κατάσταση του 3χρονου Δημήτρη

​Με δάκρυα στα μάτια μίλησε η Καλομοίρα για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ένα από τα δίδυμα αγοράκια της χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω ενός αυτοάνοσου νοσήματος!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πριν από περίπου ένα χρόνο, ο μικρός Δημήτρης έμεινε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο, καθώς διαγνώστηκε με μυασθένεια Gravis.

Η ασθένεια οφείλεται σε ανωμαλία στην μετάδοση των νευρικών σημάτων στους μυς και προκαλεί αδυναμία και κάματο των μυών του σώματος, ειδικά εκείνων που ελέγχονται από τη θέληση, όπως για παράδειγμα εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την κίνηση των βλεφάρων, τις εκφράσεις του προσώπου, το μάσημα, την ομιλία, την κατάποση, την κίνηση του σβέρκου και των άκρων. Η πρωταρχική θεραπεία περιλαμβάνει φάρμακα και ανοσοκατασταλτικούς παράγοντες, ενώ, σε κάποιους επιλεγμένους ασθενείς πραγματοπ��ιείται αφαίρεση του θύμου, πλασμαφαίρεση ή θεραπεία με ανοσοσφαιρίνη.

Σε ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για το πόσο την άλλαξε η περιπέτεια του 3χρονου γιου της, η Καλομοίρα συγκινήθηκε και, βουρκωμένη, εξομολογήθηκε: «ταραχτήκαμε και εγώ και ο Γιώργος… Τώρα πάει πολύ καλά και ίσως σταματήσει τα φάρμακα την επόμενη εβδομάδα. Με άλλαξε αυτό γιατί δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Υγεία! Αυτό πρέπει να έχουμε! Και να ζούμε την κάθε μέρα και, ό,τι κι αν μας συμβαίνει, να είμαστε χαρούμενοι».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο και όσα είπε η Καλομοίρα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top